L.L. Junior a gyorshajtásról: Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés

2023. augusztus 25. 17:55

„Adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk” – mondta el a rapper.

2023. augusztus 25. 17:55

A Mandiner beszámolt róla, hogy L.L. Junior Mercedesével nemcsak 100 km/h körüli sebességgel eredt az előtte ugyancsak nem csigatempót diktáló G.w.M. BMW-je nyomába, azonban videóra is vette a száguldozást a Petőfi hídon, majd közzétette Instagram-sztorijában.

Azt követően, hogy egymás mellé értek, köszöntötték egymást, majd ráléptek a fékre, mert utolérték a forgalmat.

Nem sokkal a történtek után eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság azzal a videóval kapcsolatban, amelyen az látható, hogy L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon.

Ezt is ajánljuk a témában

Az üggyel kapcsolatban a Telex telefonon megkereste L. L. Juniort, aki az ellene indított eljárást nem akarta kommentelni, azt azonban leszögezte, hogy nem versenyeztek G.w.M-mel. „Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk.

Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés.

Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni” – fogalmazott a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy nem gondolja-e problémásnak azt, hogy a vezetés közben készítette a videót, azt válaszolta, hogy a rendőrség hatásköre kideríteni, hogy pontosan hogyan is készült a felvétel.

Az a hipokrata vesse rám az első követ, aki még nem fogta meg a telefonját vezetés közben, minden plakát és felhívás ellenére.”

Ehhez hasonló üzenetet közölt L.L. Junior az Instagramján is. A rapper a történtekre reagálva azt írta, hogy „nem volt sem versenyzés, sem ”jaszkarizás„, sem erre biztató célunk a fiatalok felé.”

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Getty Images

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2023. augusztus 27. 10:22
Azonnal elvenni a jogosítványát 1 évre legalább a kocsiját szintén! A kis idióták,pont az ilyen nagy idiótákat utánozva, "követve" ölnek az utakon!
alexandrosz-2
2023. augusztus 27. 09:45
A geci kommunista káder kövér szerint a cigánybűnözés kifejezés be van tiltva meg a parlamenti kepviselőknek is, a kimondójának kemény büntetés jár. Nesze bazdmeg magyar nemzeti keresztény kétharmad!
faramuci
2023. augusztus 26. 18:43
Hát drága tezsvérek,itt élnek Európa leghátrányosabb helyzetű kissebségi polgárai! Dik a buta parasztok meg villamossal,busszal,na meg gyalog járnak DOLGOZNI......
SimplyRed
2023. augusztus 26. 17:51
Mekkora egy barom ez is, meg a haverja. És mindezt abból a szar zenéből kalapozták össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!