Üzentek Pankotainak: Húzz innen el az egész családoddal!

2023. július 13. 19:01

Csintalan megfogalmazása szerint mindezt „szeretetből” tanácsolta.

2023. július 13. 19:01

Csintalan Sándor volt nemrég a Gulyáságyú Podcast vendége. Az egykori médiaszemélyiség, aki nemrég visszalépett az MSZP-be, többek között üzent Pankotai Lilinek, a diáktüntetések vezéralakjának is, aki a műsor következő vendége lesz.

„Lili, húzz innen el az egész családoddal! (...) Ezt szeretetből mondom”.

„De ha nem, akkor sok erőt, egészséget!” – tette hozzá Csintalan.

A vonatkozó beszélgetés részletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 21. 08:06
Csintalan te is húzzál a picsába, kizárólag szeretetből!
Zolotarjov
2023. július 15. 22:29
Nem lehetne, hogy te is elhúzz, Csinti kurva..?
Palatin
2023. július 15. 20:00
Csintalan te hülyébb vagy mint Bartus, pedige eddig azt hittem, ö a csúcs. Lepipáltad öreg. Az különösen röhelyes, hogy a szexualitásoddal próbálsz hencegni. Te, akire, ha egy egy nö ránéz, röhögögörcsöt kap. Lerínak rólad a prosztataproblémáid. Lehet, hogy a WC-ben alszol, hogy éjszaka ne keljen rohangálnod. Te egy roncs vagy kisöreg, nemcsak politikailag, szexuálisan is. Ezek a Csintalan-féle leaszfaltozott agyú duzzogó, rinyáló, beképzelt, gyurcsányista lumpen-elit-figurák azt gondolják, hogy ök mindjárt a haladó, modern, jövöbe látó, felvilágosult nyugágy-forradalmárok lesznek, amint Orbánt szidják, a magyarokat hülyének nézik és mindent letagadnak, ami a magyaroknak egy kis tartást adhatna. Ezek a fajta utálkozó, halálmadárkodó, acsarkodó, sötétben hazájuk ellen szervezkedö, jellemtelen figurák, mindig abban sántikálnak, hogy a magyarok vagyonát, lelkét, gondolkodását, identitásukat ellopják, meghamisítsák, megnyomorítsák, tönkretegyék. Szégyeld magad Sanyi, anyád letegadna.
Nagyhuba1
2023. július 15. 19:17
Ne bántátok az a szegény kiskorú Lilit-megvezették....főleg a szülei,lehet,hogy Kazinczy díjas nyelv-ész lesz belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!