Egy nap alatt kétszer bukott le ittas vezetéssel az ösküi sofőr

2023. december 18. 14:40

Pedig az első ellenőrzésnél a jogosítványát is elvették.

2023. december 18. 14:40

A rendőrök 2023. december 14-én este az egyik veszprémi parkolóban ellenőrzésre megállítottak egy autóst. Felmerült a sofőr ittasságának gyanúja, melyet az alkoholszondás vizsgálat alátámasztott.

Az egyenruhások a 39 éves ösküi lakost ezután további mintavételre előállították, és a vezetői engedélyét elvették.

Ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek, majd a szükséges intézkedéseket követően szabadon bocsátották – írja a Police.hu.

A portál közlése alapján kiderült, hogy a rendőrök nem sokkal az incidenst követően a belvárosban felfigyeltek a már ismert gépkocsira, melynek vezetője ezúttal is a korábban intézkedés alá vont férfi volt. A szonda eredménye alapján a sofőrt másodszor is előállították mintavételre. Mivel vezetői engedélyét már korábban elvették a férfitól, ezért az ittas járművezetés mellett szabálysértési eljárást is indítottak vele szemben engedély nélküli vezetés miatt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. december 18. 14:43
A további bűnismétlés megakadályozása érdekében máskor a kocsiját vegyétek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!