Alföldi: Olyan országban élünk, ahol a melegeket befóliázzák, a nácikat meg nem

2023. november 19. 18:19

A színész-rendező az RTL-nek kijelentette, várja, hogy mikor szedik össze őket, s mit kell viselniük, mert ez a történelemben mindig így indult a normalitásra hivatkozva.

2023. november 19. 18:19

Ez egy olyan ország, ahol „a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem” – mondta Alföldi Róbert az RTL-nek Az Őrült Nők Ketrece 400. előadása után az Átrium Színházban. Ezen el kell gondolkozni, bár a magyar történelmet ismerve olyan sokat nem kell rajta gondolkozni – jelentette ki a színész-rendező, aki az L. Simon-ügyről azt mondta, 

a Laci megszavazta azt a törvényt, másrészt nagy hírünk lett a világban, sikerült jó pírt csinálni Magyarországnak”.

Alföldi szerint az, ahogy az embereket hergelik, nagyon rossz időket idéz. „Mondhatunk kommunista időket, de mondhatunk nagyon durván náci időket, s várom, hogy mikor szednek össze minket, s mit kell viselnünk, mert ez a történelemben mindig így indult a normalitásra hivatkozva” – fogalmazott.

Nyitókép: Képernyőfotó/RTL

 

 

 

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 23. 17:21
Alföldi, tegyétek, amit akartok, de maradjatok egymás között. Miért akartók ti mitölünk elismerést vagy ünneplést? A bélyeggyüjtök is szépen megvannak egymás között, nem vonulgatnak a városban, nem jelentgetnek fel, nem mocskolnak bennünket, azért mert mi nem tesszük, amit ök. Egyedül ti vagytok azok, akik ünnepeltetni akarjátok magatokat. Értsétek végre meg, hogy az átlag ember nem kér a ti hobbitokból, de nem is bánt senkit emiatt. EZZEL MEG KELL ELÉGEDNETEK, ENNÉL TÖBB NEKTEK NEM JÁR. Miért is járna, mi jót tesztek ti a társadalom javára, különleges hobbitok révén? A bélyeggyüjtök legalább megörzik, ápolják a kultúra egy szeletét... Abból, hogy ti máshogyan élvezitek a szexet, a társadalomnak semmi haszna nincs. De csináljátok, élvezzétek, ebben senki nem zavar, nem bánt benneteket. Ezzel elégedjetek meg, és ne bosszantsatok bennünket.
Palatin
2023. november 23. 17:09
Sorry, korrektur az alábbi kommentre: "A kormány azt akarja megakadályozni, hogy a bölcsödében és a kiskorúak között terjesszétek természetellenes, - vagy ha nem is az, de a nemzet jövöje szempontjából mindenképpen inproduktív és káros -, ideológiátokat."
Palatin
2023. november 23. 17:03
Alföldi, itt nem bántja a melegeket e hazában senki. A kormány csak azt akarja megakadályozni, hogy a bölcsödében és a kiskorúak között ne terjesszétek természetellenes ideológiátokat. Mi szeretnénk, hogy a felnövekvö generációnak is legyen kedve gyermekeket csinálni. És ehhez az kell, hogy a nöi és férfiui indentitáson, - akinek az megvan -, ne essen kár. Ha egy fiúnak bemesélitek, hogy egy másik fiút szeressen, akkor ö nem fog szerelembe esni egy leánnyal és nem csinál gyereket, és ezzel a magyar jövö is szegényebb lesz. Ti csak keféljétek egymást, ahogy akarjátok, az senki nem érdekel, itt a következö generációról van szó, nem rólatok. Rólatok mi már régen levettük a kezünket. Ebben az országban aki a boldogságot keresi a hagyományos módon, az is megtalálhatja, de ha saját kacskaringós kaladokat akar, abban sem akadályozza senki. A szabadságot ahhoz, hogy tegyétek magatokkal, amit akartok, megkaptátok, de ünnepelni ne fogunk benneteket. Nem fogunk felmagasztalni benneteket.
Sulammit
2023. november 21. 20:58
Ti fóliázzátok magatokat feltűnő szivárványos zászlóval. Ti vonulgattok büszkén a magamutogatva az erkölcstelen életetekre, úgyhogy ne panaszkodjál, ne hazudozzál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!