A jó, a rossz és az ellenzék

2023. augusztus 22. 17:09

A tapasztalatok ellenére olyan mélyre süllyedtek a közérzetrombolás mocsarában, hogy nem tudnak már kimászni.

2023. augusztus 22. 17:09
KAR¡CSONY Gergely; DOBREV Kl·ra; M¡RKI-ZAY PÈter; FEKETE-GY’R Andr·s; JAKAB PÈter
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Nemrégiben láttam egy internetes felmérést, amelyben az volt a kérdés, Magyarországon a többségnek milyen az alaphozzáállása az élethez. A válaszadók csaknem kétharmada azt az opciót választotta, hogy a magyarok szerint minden úgy rossz, ahogy van. Ilyennek látjuk egymást, és ez nem véletlen. A felmérés persze nem reprezentatív, de hűen tükrözi azt a közhangulatot, amit a balliberális ellenzék és az őket kiszolgáló propagandisták gerjesztenek, terjesztenek 2010 óta.

Négy kétharmados vereség kevés volt ahhoz, hogy rádöbbenjenek a baloldalon, nem elég mindannak az ellenkezőjét szajkózni, amit a kormány mond és tesz. El lehet rontani sok ember kedvét, keserűvé lehet tenni még a sikerek és győzelmek örömét is az állandó fanyalgással, tagadással, de politikai támogatottságot ezzel nem tudnak maguknak szerezni. A tapasztalatok ellenére olyan mélyre süllyedtek a közérzetrombolás mocsarában, hogy nem tudnak már kimászni. 

Ki kell mondani bátran: olyan nincs, hogy minden rossz. Mint ahogyan a minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve hozzáállás sem vezet sehová. Az élet teljességének megélését az biztosítja, ha megtanulunk megfelelő egyensúlyt teremteni jó és rossz dolgok között, és ebben a viszonylagos nyugalmi helyzetben képesekké válunk a rossz dolgok kijavítására, saját stratégiák kidolgozására.

A balliberálisok kialakítottak a kormánypártiakról egy olyan hamis képet, ami szerint mi mindent a lehető legjobbnak ítélünk abból, amit a kormány, a Fidesz politikusai vagy a nemzeti konzervatív tábor mond, tesz, ezért kritikátlanul fogadjuk azt is, ha tönkreteszik az életünket. Erre a hamis kiindulópontra építik ellenpontozásként a sajátjaiknak és a mi egységünk megbontására azt a legendáriumot, hogy bármit tesz a kormány, az eleve rossz, rendszerszintű minden probléma, amit nem egyszerűen kritizálni, hanem megbuktatni, felszámolni, ignorálni, megsemmisíteni akar minden nyugatos, haladó, európai polgár.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 23. 03:41
"...hanem megbuktatni, felszámolni, ignorálni, megsemmisíteni akar minden nyugatos, haladó, európai polgár.” Nyugatabbra, a nyugatos, haladó, EU- EP amit akar az ignorálni, megsemmisíteni a hagyományos polgárt a 'burzsoát'. Az itteni 'prolitikusok' a valamikori szarin modern idegmérgét a mindenszarizmust használják. Olcsó, nincs sok munka vele.
connorj
2023. augusztus 22. 20:28
Vár a jövő: https://www.tiktok.com/@guerisseur.d.ames88/video/7269123204268969249?_t=8f3eiBwPcKv&_r=1
macskusz-4
2023. augusztus 22. 19:02
Ez rúgta ki Pállfyt? Egy nem- sablon mondat miatt? APÁD FASZÁT.
Osztap_Bender
2023. augusztus 22. 18:41
Gajdics elvtársnak folyamatosan bizonyítani kell álladó gyalázkodásaival, hogy már nem igazi bolsevik? Fárasztó lehet a rendszeres seggnyalás. Egy jobboldali magyar ember egy szavát sem hiszi el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!