Karácsonyék amihez nyúlnak, az sz@rrá válik!

2023. július 06. 21:00

Könyörgöm, küldjük el őket, mielőtt még több kárt okoznak!

2023. július 06. 21:00
Lánchíd lámpák
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Karácsonyék amihez nyúlnak az sz@rrá válik!

Azon kívül, hogy mindent, ami hozzátesz Budapesthez, Várkert Bazártól kezdve Liget projekten át, a Budai Vár ikonikus épületeinek újjáépítéséig, zsigerből elleneznek, amihez véletlenül hozzányúlnak, az meg sz@arrá válik a kezük közt.

Mint éppen most a Lánchíd.

»A patinás kandeláberek menthető állapotúnak tűnnek, mégis aprópénzért kínálják őket – hogy a helyükre olyan lámpatesteket tehessenek, amilyenek a korban nem is léteztek« (Forrás, Mandiner)

Könyörgöm, küldjük el őket, mielőtt még több kárt okoznak!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: www.bfvk.hu

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. augusztus 01. 11:39
Azt nem értem, hogy lehet, hogy nyerésre áll még mindig Budapesten. Mit kell még elbaltáznia, hogy akkorát bukjon, mint az ólajtó?
Hangillat
2023. július 07. 10:49
A főpolgármester és élcsapata varjúkolónia, ismérvük hang nélkül is tudható. 'Kár'.
Abiondi
2023. július 07. 06:07
Ezek a deformált agyú és lelkületű liberálnácik ebben a milliőben érzik jól magukat: kutyapiszok lépten nyomon, értelmezhetetlen méhlegelő, szemétkupacok, -hegyek mindenhol, állati és humán hugytócsák mindenhol, hajléktalanok mindenhol, bűz és szmog mindenhol, kaotikus (tömeg(közlekedés és dugók mindenhol, az ezzel járó légszennyezésre válaszul sárgasávok festegetése egy marginális kissebbség részére, zöldnek álcázott vörös ideológiák a város élhetővé tételéért.... Ez nekik minden pénzt megér, persze csak akkor, ha az az ő zsebükbe landol. A lakógyűlés lakosai, amúgy le vannak szarva!
states-2
2023. július 07. 03:13
Felújítás helyett eladják a Lánchidat apránként. Felkészülnek az oroszlánok, utoljára pedig a láncok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!