Az ellendrukkolás ugyanolyan bűn, mint a hazaárulás – csak épp nincs az Alaptörvényben

2023. július 31. 09:37

Végre előbújhattak áporodott odúikból a stadionozók, az oktatásegészségügyezők,a tornából felmentettek.

2023. július 31. 09:37
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér Blog

„Nem tudomást venni arról, hogy micsoda vakság épp ezekben az időkben beleállni a magyar futballba, az a legprimerebb emberi kicsinyesség és gazemberség. Nem Orbánnal és hobbijával, hanem a srácokkal és a szurkolókkal szemben. És ezek a nyomorultak abba se gondolnak bele, hogy lehet Fradi- és válogatott szurkoló egy ellenzéki is. Én aztán nem védem ok nélkül a Fradit. Sose voltam fradista. A futball viszont a szenvedélyem, és amint bármelyik magyar klub nemzetközi kupában játszik, automatikusan fradista, kecskeméti vagy ZEG-es leszek.

Ehhez mégcsak nagy magyar önérzet sem kell, elég szeretni a sportágat és szurkolni annak, hogy magyar fiúk (igen, fociznak magyarok a magyar csapatokban minden rosszindulatú híresztelés ellenére) magyar szurkolókkal magyaroknak szerezve örömet viszik a hírünket a világban, ami ez esetben Európa. Jobb esetben a BL, kevésbe jobb esetben az El, legkevésbé jó esetben a Konferencia Liga, amit még magam is kis iróniával konfetti ligának hívtam annak ellenére, hogy szeretett európai csapatom, az AS Roma megnyerte azt. Lehet kajánkodni, és meg is jelentek a hiénák. 

Ha azt hisszük, hogy az Újpest szurkolói voltak kimutathatóan a szemétkedők között, tévedünk. Végre előbújhattak áporodott odúikból a stadionozók, az oktatásegészségügyezők, a szotyolázópuhosorbánozók, a tornából felmentettek, a momentumosdékásjobbikosok és a »városbéli puhányok, nyavalyások«, utóbbiak a Nagy Ho-Ho-Horgász szerint, feltétlen. De legyünk megértőek és humánusak! Ezek a figurák ki voltak éhezve, vegetáltak, epebajban szenvedtek évek óta. Minden ármánykodásuk ellenére jó a magyar foci! És mit várjunk a balliberális médiumoktól? Én megelégszem a tisztes tényközléssel is, de ha már jó alkalom volt a BL-kiesés a vitriolos tollak elővételére, úgy talán kéne némi méltatás a Shamrock elleni 4-0-ról is. Én nem nagyon láttam ilyen beszámolót. Ezzel is elárulják magukat, hogy kizárólag a futball és a magyar sport kudarcában érdekeltek.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PeterWeber
2023. augusztus 01. 07:04
Na, két liPsi megértette, hogy róluk szól az írás. De Fajkasházy mellett ki a másik? 😄
tapir32
2023. augusztus 01. 02:58
Egyetérteni a hatalommal nem birkaság, hiszen azért kerültek hatalomra mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Namond
2023. július 31. 14:20
Lentulai egy szagértői (ill. SZFE) pozícióért küzdő, költözött nyalonc, ha lenne tehetsége szülőhelyén is megélne.
Namond
2023. július 31. 13:28
AzFidesz politikája a kritikák és a problémák megfogalmazásának teljes tagadására és az árulónak nevezett kritikusok hitelességének rombolására épül. A FIDESZ és a FIDESZ kormány esetében, nincs olyan, hogy valami rosszul megy, valamit rosszul csinál a kormány, kiváltképp a "makulátlan", "zseniális" kormányfő. A hibásak mások; az ellenzékből lett belső ellenség, külső körülmények. A Fidesz körömszakadtáig tagadja például, hogy súlyos tanárhiány lenne. Ha pedig nincs tanárhiány, akkor a helyzet megoldásáról sem lehet értelmes vitát, párbeszédet folytatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!