Kiesett egy idős hölgy a tizedik emeletről Óbudán

2023. április 04. 06:12

Ketten is próbáltak segíteni rajta, de az életét már nem tudták megmenteni.

2023. április 04. 06:12
null

Kizuhant egy óbudai panel tizedik emeletéről egy nő – írta meg a Ripost.hu. A lap szerint az óbudai Szőlő utcában lévő, Faluház nevű panelházak egyikénél történt a tragédia. A szemtanúk szerint két fiatal megpróbált segíteni a hölgyön, míg egy harmadik a rendőröket hívta. Sajnos az idős hölgy életét már nem tudták megmenteni.

„Egy szemtanú borzasztó hírt közölt az imént. A Faluház tizedik emeletéről egy idős hölgy kiesett vagy kiugrott és életét vesztette. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak!” – jelentették be az Óbuda Facebook csoportban.

„Sajnos pont mellettem kanyarodott be a rendőr. Vágott át, a síneken. Két fiatal volt ott és próbált segíteni. A lottózó melletti, füves részen voltak. A harmadik úr, hívta a rendőröket. Nyugodjon Békében!” – írta az egyik szemtanú. 

Nyitókép: Ripost.hu

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. április 04. 15:32
Életellenes szovjet panelházak.
istvanpeter
2023. április 04. 09:54
A gravitáció nem játék!
masikhozzaszolo
2023. április 03. 23:45
Nyugodjon békében. Sajnálom. Kié lesz a jachtja?
Vidėken újrakezdő
2023. április 03. 22:08
Esett le mellém is egy idős nő pár éve, ő ablakot mosott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!