Dopeman Baranyi Krisztináról: A politikusnak vállalnia kell, hogy megméresse magát a ringben

2022. november 09. 15:20

„Én például imádok olyanokkal beszélgetni, akik meg akarnak fingatni, mert akkor tudom csillogtatni az erényeimet” – fejtette ki a rapper.

2022. november 09. 15:20
null

Az ATV Csatt nevű műsorában a közbeszéd állapotáról vitatkozott Horn Gábor, Gulyás Balázs, Pityinger László és Bencsik András. A beszélgetés során szóba került, hogy Baranyi Krisztina múlt hét pénteken nem volt hajlandó válaszolni a stúdióba meghívott újságíró kérdéseire, akit ócska, fizetett propagandistának nevezett. Az esettel kapcsolatban Pityinger László sem rejtette véka alá véleményét:

„Egy választott politikusnak nem csak a sajtónak, hanem mindenkinek kötelessége válaszolni. Egy demokrácia arról szól, hogy egy politikus felteszi valamire magát, és a hivatása nem csak az, hogy tesz dolgokat, hanem azokat alá is támasztja vagy megmagyarázza” – érvelt a rapper, majd azt is kifejtette, hogy szerinte 

mindenki annak szeret nyilatkozni, aki azt kérdezi tőle, amit szeretne hallani, mert arra könnyű válaszolni.

Ez Pityinger László szerint készséghiányos politikusokat termel. Dopeman szerint Baranyi Krisztina hatalmas hibát követett el.

„Én például imádok olyanokkal beszélgetni, akik meg akarnak fingatni a beszélgetés során, mert akkor tudom csillogtatni az erényeimet. Ha valaki készséges politikus, és ott van a Pesti Srácoknak a riportere, aki őt kérdezi, na, ott fel lehet mosni vele a padlót. Ezért süllyed a politika színvonala is, és ezért lesz egyszerű hatalompolitikai játszma a magyar politika minden egyes szereplőjével együtt, mert egész egyszerűen az emberek nem merik vállalni azt, hogy bemenjenek a ringbe, és ott megméressék magukat” – fejtette ki Dopeman.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. november 10. 08:12
ez a szint :D
ebalint
2022. november 10. 07:26
T. Kérem hozzák le még a maradék 9 millió magyar véleményét Baranyi Krisztináról. Előre is köszönöm. U.i.: Ezután hagyják a picsába...
koronaszepe
2022. november 09. 18:13
Mindegyiknek, vagy csak annak, aki nekünk nem jön be?
káli
2022. november 09. 18:09
Dopmen aszakértő! DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!