Orbán Viktor: Megvédjük Magyarországot! Megvédjük a magyar családokat!

2022. július 31. 19:09

„Ha jön is a baj, azért valamit csináljunk, legalább védekezzünk” – ismertette álláspontját a magyar miniszterelnök.

2022. július 31. 19:09
null

„Lehet úgy is politikát csinálni, láttunk ilyet Magyarországon is, hogy a miniszterelnök meg a kormány kiáll a nyilvánosság elé, széttárja a karját, és azt mondja, hát látjátok, emberek, szenvedjük el együtt ezeket a csapásokat” – idézte fel közösségi oldalán közzétett videóban Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő hozzátette, ha így viselkedik a kormány, akkor „a rezsi fölmegy az égbe, a gazdasági növekedés megáll, a munkanélküliség elkezd nőni. Így voltunk 2007-2008-2009-ben.”

– ismertette álláspontját a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta, ezért dolgozott ki a kormány egy intézkedéssorozatot, amellyel megpróbálják kivédeni a közeledő bajt.

A kormányfő videóját az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: BART MAAT / ANP MAG / ANP via AFP

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. augusztus 01. 18:56
"Csökkentsd a pálmaházad fűtését." Szerintem az emberek több, mint fele nem NER oligarcha. Hanem mondjuk többgenerációs háztartásban élő vidékiek, akik rosszul szigetelő házban laknak.
smarton84
2022. augusztus 01. 18:44
„Lehet úgy is politikát csinálni, láttunk ilyet Magyarországon is, hogy a miniszterelnök meg a kormány kiáll a nyilvánosság elé, széttárja a karját, és azt mondja, hát látjátok, emberek, szenvedjük el együtt ezeket a csapásokat” – idézte fel közösségi oldalán közzétett videóban Orbán Viktor miniszterelnök. Szintén Orbán: "az átlagfogyasztás felett fogyaszt, annak gondoskodnia kell arról, hogy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti részt”.
..--..
2022. augusztus 01. 14:13
-zsoltkom- "Orbán Viktor: Megvédjük Magyarországot! Megvédjük a magyar családokat!" Központosított kommunista Orbán-pártállam megvédjük hatása... " A legfrissebb uniós előrejelzések szerint jövőre 76 százalék lesz Magyarország GDP-arányos államadóssága, a költségvetési hiány durván 3,5 százalék lesz, a kamatkiadás pedig a GDP 3 százaléka körüli. Ez több mint 2000 milliárd forint." " Bezárhatnak ősszel a szociális intézmények, mert nem bírják a megemelt rezsit " " Kályha- és kazánprogramot hirdetett Orbán Viktor ma reggel a Kossuth rádióban." " Horror drágulás a hazai boltokban, piacokon: húzós hónapok várnak a magyar családokra " " Visszatérhetnek a nyugdíjas pedagógusok az állami iskolákba, annyira nincs tanár " " Az idei év elején a háziorvosi praxisok 10 százaléka betöltetlen Magyarországon a GKI Gazdaságkutató adatai szerint, írja a Blikk. A 645 praxisból 27 közel 15 éve, 69 több mint 10 éve, 187 pedig több mint 5 éve betöltetlen "
zakar zoltán béla
2022. augusztus 01. 11:03
Nini -420 eltűnt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!