Ceglédi Zoltán Márki-Zay bejelentkezéséről: Nem lehetne, hogy inkább befejezzük ezt az egészet?

2022. január 09. 22:30

Több baloldali véleményvezérhez hasonlóan Ceglédi Zoltánnál is elpattant valami Márki-Zay Péter vasárnap esti mondatai után.

2022. január 09. 22:30
null

A publicista Facebook-oldalán osztotta meg cikkünket, amelyet az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szokásos vasárnapi élő bejelentkezéséről írtunk. A megosztáshoz kísérőszövegként azt írta:

„Nem lehetne, hogy inkább írja ki Áder János jövő vasárnapra a választást, és befejezzük ezt az egészet?”

Azonban nem ő az egyetlen a balliberális oldalról, aki nem tudta szó nélkül hagyni Márki-Zay produkcióját. Hont András szintén Facebook-bejegyzésében fejtette ki, hogy kezdi rendkívül kényelmetlenül érezni magát Márki-Zay megnyilvánulásai miatt, de például Schiffer András is posztolt a videó kapcsán, ő némi malíciával azt írta:

„Mint egy jó sorozat: mindig a legjobb résznél lesz vége. Izgatottan várom a jövő vasárnapot, mert akkor talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból vagy melegből van több a Fideszben”

Nyitókép: YouTube

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monongahela
2022. január 12. 06:57
Korábban azt írtam valahol, hogy Márki-Gagyi csak Orbán embere lehet. Tévedtem, ezt az elszabadult, eszelős hajóágyút ő sem tudná kezelni.
CharlieBrown
2022. január 11. 07:44
Zsidesz = DKMomentumSZDSZMSZPJobbikPárbeszédMDF A hazánkat gyarmatként kezelő, kirabló, megszálló zsidóság feltétel nélküli kiszolgálói.
laikus19
2022. január 10. 20:33
https://www.youtube.com/watch?v=777Sc2_fxt0
Ferike57
2022. január 10. 19:15
Én viszont arra gondolok hogy Fletó gyüjti a csapatot aki a Fideszre fog szavazni és a választás után lehet hogy azt mondja a böszme A FIDESZ MEG HAMISÍTOTTA A SZAVAZÁS EREDMÉNYÉT !!! Az a csirkefogó mindenre képes !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!