Cseh Katalin szerint Budai Gyula feljelentése hazug és aljas lejáratási kísérlet

2021. szeptember 03. 11:07

A Momentum EP-képviselője arra reagált, hogy Budai Gyula feljelentette őt a NAV-nál.

2021. szeptember 03. 11:07
null

Ahogy arról mi is beszámoltunk, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt feljelentést tett Cseh Katalin momentumos EP-képviselő ellen Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Cseh Katalin közleményben reagált a bejelentésre. „Elhiszem, hogy az egykori elszámoltatási kormánybiztos végre szeretne valami eredményt felmutatni, de csalódás fogja érni" – fogalmazott a momentumos képviselőnő.  A Momemtum EP-képviselője hangsúlyozta, Budai Gyula „feljelentése nem más, mint a legújabb fejezete annak a hazug és aljas lejáratási kísérletnek, amit a Fidesz és propagandamédiája hosszú hetek óta folytat ellenem.

De nem fognak tudni megfélemlíteni"

– fogalmazott Cseh Katalin.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. szeptember 06. 19:55
Itt ha valaki hazug és aljas, az éppen te vagy te rühes kanadai, gyereknyomorító, büdös hazaáruló náci féreg!
marica61
2021. szeptember 04. 08:07
ha ugy érzed, hogy ártatlan vagy mit rinyálsz????????????. meg jegyzem,hogy ti szoktatok ÁRTATLAN embereket meggyanusitani
APA152
2021. szeptember 03. 18:36
Tudod cheatka,téged nem is megfélemlíteni akarnak. Hanem a jól megérdemelt helyedre,a sittre vágni. De legyél bátor!! Ne várd meg ezt a csúf véget ! Menekülj Afganisztánba,ott (azt mondtad ) úgyis sok ismerősöd van.
Galerida
2021. szeptember 03. 15:30
Na majd holnap Katalin megmutatja azokat a jól prosperáló beruházásokat és fejlesztéseket, amiket a megnyert pénzekből hoztak létre! Akkor aztán lesz majd csodálkozás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!