Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárd közelében

2021. július 24. 21:39

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült.

2021. július 24. 21:39
null

Négyen meghaltak egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült. A korábbi tájékoztatás szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó.    

A rendőrség szombat este azt írta: a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel. A sofőr önmagát és másokat is veszélyeztetve közlekedett az autópályán, és a Budapest felé vezető oldal 131-es kilométerénél elvesztette az uralmát a járműve felett, amely így a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.    

A balesetben – a jelenlegi adatok szerint – négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak - írták. Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja. Az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni a 6-os és a 63-as út felé lehet.

(MTI)

Képünk illusztráció. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2021. július 25. 18:19
Nem arról volt szó, hogy vonatokkal viszik az eu belsejébe a menekülőket?
McEmese
2021. július 25. 09:38
Ez a kép viszont egy másik baleset helyszínén készült, kedves mandisok.
XSXS
2021. július 25. 03:26
Intezkedesi kotelezettseg van, foleg buncselekmeny eszlelese eseten. Nagyon nem lenne jo, ha a rendor felrenezne, ha eset van, mert hatha serules lenne az intezkedes kovetkezmenye. Igy is sokszor elofordul, hogy mas szolgalati feladat elvegzesere hivatkoznak, amikor jarort kellene kuldeni balesethez, betoreshez, utcai randalirozashoz. A bunelkoveto mar dontott, kockazatot elemzett es bunozott. Viselje a kovetkezmenyt.
Knerten
2021. július 25. 01:19
Ezek is ilyen "luxusautós csempészek" voltak úgy tűnik... Gyalázat. Megjegyzem, én úgy tudom, Magyarországon tilos a rendőrnek autós üldözésbe keveredni, pontosan az ilyen esetek elkerülése végett. Nem szeretnénk ide vadnyugatot (se), kapják el az ilyeneket más módon (pl. útzárral, sávlezárással...).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!