Francia hetilap: Orbán Viktor még nem mondta ki az utolsó szót

2021. július 23. 10:01

A Valeurs actuelles francia jobboldali hetilap is beszámolt a gyermekvédelmi népszavazási kezdeményezésről.

2021. július 23. 10:01
null

A francia hetilap szerint, hiába folyik kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, Orbán Viktor még nem mondta ki az utolsó szavát az ügyben. Szerintük a július 21-én bejelentett öt nemes népszavazással maga mögé tudja sorakoztatni a választók támogatását.

A cikkben beszámoltak arról is, hogy a gyermekvédelmi törvény június 15-ei bevezetése után Ursula von der Leyen szégyenletesnek nevezte azt, illetve bejelentette, hogy 

ha Magyarország nem módosítja a törvényt, a Bizottság minden eszközt be fog vetni”.

Ezen kívül a Bizottság elnöke kijelentette azt is, hogy „az egyenlőség, valamint a méltóság és az emberi jogok tiszteletben tartása az EU alapvető érékei, amiket a Bizottság minden lehetséges módszerrel meg fog védeni”.

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Aris Oikonomou

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. július 25. 08:29
".....Francia hetilap: Orbán Viktor még nem mondta ki az utolsó szót...." NANEIZÉJJMÁÁÁNBAMMEG! SZERINTÜNK: IGENIS KIMONDTA. VASSTAGON KI!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. július 24. 18:43
Ja, csak nem mindegy, hogy mi áldozatok mondjuk -e azt, hogy rohadt szemét bolsevik terroristák, vagy a bolsevik terroristák mondják, hogy rohadt szemét áldozatok.
mokány
2021. július 24. 15:21
Hungary is the last stand of democracy .
pumuklik
2021. július 24. 13:09
És a mai kormányrendelet sem a végső szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!