Tüntetést szerveznek Jámbor Andrásék

2021. május 22. 20:03

A Fidesz ellen, a Diákvárosért demonstrálnának.

2021. május 22. 20:03

Jámbor András, a Mérce egykori főszerkesztője, aki nemrég jelentette be, hogy indul az ellenzéki előválasztáson az egyik budapesti választókerületben, közösségi oldalán arról ír, tüntetni fog „a Diákvárosért, a Fidesz ellen”.

Szerinte az, hogy június 14-én visszaáll a gyülekezés normál menete, a foci Eb-nek köszönhető. „Magyarországon még a gyülekezési jogot is Orbán hobbijához alakítják... Nevetséges. Ráadásként pedig a gyülekezési jog korlátozásának feloldása utáni első szombaton, szintén a magyar válogatott játszik, így ha akkor szervezünk tüntetést, megint meg kéne osztanunk a társadalmat foci drukkerekre, és nem drukkerekre, ezt se akarjuk” – írja.

„Tegnap este óta folyamatosan egyeztetünk jogászokkal, az elmúlt 11 év nagy tüntetéseinek és akcióinak szervezőivel. A cél, hogy egy olyan tüntetést szervezzünk, ahol sokan együtt lehetünk biztonságosan, jogszerűen, anélkül, hogy megosztanánk a társadalmat. De azért legyen benne egy apró csel, amivel nevetségessé tesszük ezt a nevetséges szabályozást” – olvasható a posztban.

„Erről az apró cselről kell még egyeztetnünk a mai napon, nem egyszerű a helyzet. Az biztos, hogy a tüntetést ma bejelentjük a rendőrségen, de a részletekről Nektek lehet csak később tudunk beszámolni, mert még pár egyeztetés hátra van. Nem akarjuk elrontani! Úgy akarjuk kommunikálni a tüntetést, hogy egyértelmű legyen a helyzet, és úgy hogy minél több emberhez eljusson, hogy minél többen legyünk!” – zárul a bejegyzés.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. május 23. 16:31
Diákvárosért, ami megépül. Ezek szerintem nem is nekünk tüntetnek, hanem a németeknek, svédeknek, Soroséknak, akiktől a támogatást kapják. Idejönnek a libsi médiumok és 3 itteni libernyák elmagyarázza nekik, hogy a diákváros helyett kínai munkatárbor épít Orbán az ellenzéknek.
Rocktoberi
2021. május 23. 13:30
"Udvaron fehérlik szőre egy kreténnek: A gazdasszony épen az imént fejé meg; Csendesen kérődzik, igen Jámbor fajta, Pedig éhes Olga nagyokat döf rajta."
Abiondi
2021. május 23. 10:43
AndRiska, állampolgári jogod tüntetni, de nem kötelességed! Mint kőkemény marxista, miért zavar téged a Fudan egyetem? Ha esetleg oktatnának egy kis "kínai" ideológiát az csak a hasznodra válna! Bár te menthetetlen vagy, egy Zs kategóriás agitátor!
Pipas 3
2021. május 23. 10:17
Megy a tolakodás a bolsevikoknál a befutó helyekért! Aki kimarad az lemarad az a parizeres fazékbol nem talál,...? hitvány nyomorult hazaáruló bolsevik tempó! Lesz ám légyszám ellenőrzés is!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!