Novák Katalin indul a Nemzetközi Demokrata Unió női tagozatának elnökségéért

2019. december 02. 11:32

A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte Novák indulását.

2019. december 02. 11:32

Novák Katalin hétfőn az M1 aktuális csatornán közölte, hogy a konzervatív és jobboldali nézeteket valló pártokat tömörítő IDU decemberi washingtoni találkozóján a női tagozat elnökségének tagjairól is döntenek majd. A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte, hogy elnökjelöltként indul – tette hozzá.

Mint mondta: a női tagozat modern konzervatív megközelítése annak, mit jelent ma nőnek lenni. Szerinte ugyanis sok fiatal nő vágyik az anyaságra, szereti a munkáját, akár karriert is építene, ezért szívesen veszik, ha mások megoszthatják velük tapasztalatikat arról, hogyan lehet ezeket összeegyeztetni anélkül, hogy bármelyikről le kellene mondaniuk.

Novák Katalin kitért arra is, hogy a Fidesz aktív és elismert tagja az IDU-nak, amely segítséget nyújt a pártnak abban, hogy a perspektívája ne szűküljön be Magyarországra és Európára. A decemberi találkozón a pártelnökök, alelnökök többek között beszámolnak jelenlegi kihívásaikról, olyan aktuális kérdésekről folytatnak eszmecserét, mint a migráció, és pártpolitikai stratégiáról is beszélnek majd – mondta a Fidesz alelnöke.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. december 02. 19:27
"sok fiatal nő vágyik az anyaságra, szereti a munkáját, akár karriert is építene, ezért szívesen veszik, ha mások megoszthatják velük tapasztalatikat arról, hogyan lehet ezeket összeegyeztetni anélkül, hogy bármelyikről le kellene mondaniuk." Ezt bárki ingyen is meg tudja mondani. Kell hozzá: - bébiszitter - takarítónő - később magántanárok - ha a "konyhapénzből" telik, akkor egyéb alkalmazott is, pl kertész Szívesen.
toef36
2019. december 02. 17:12
Szóval azt sem érdemled, hogy Önözzelek!...
Pierre
2019. december 02. 15:50
sorba alltok a pofonert, a koszos autokraciatokkal?
mingtilift
2019. december 02. 13:19
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!