Rasszista plakáton támadták meg a baloldali afromagyar képviselőt

2019. november 12. 14:08

Camara-Bereczki Ferenc Miklóst egy majomhoz hasonlították.

2019. november 12. 14:08

„Nem tudnak méltósággal veszíteni...” – írta közösségi oldalán a baloldali politikus, aki arról számolt be a hozzászólások között, hogy összesen öt plakátról tud. Azt azonban nem közölte, hogy kikre gondol a vesztesek alatt. Megtették ezt helyette a hozzászólók, akik a Fidelitas és a Jobbik nevét dobták be.

Az MSZP kiállt politikusa mellett: „A rasszizmus minden formáját elítéljük, Camara-Bereczki Ferencet megvédjük. Miután politikusunkat egy az orbáni gyűlöletpolitikán nevelkedett gyáva senkiházi megtámadta, feljelentést teszünk a rendőrségen, és kíváncsian várjuk, hogy hová vezetnek a nyomozás szálai” – közölték az MTI-vel.

A plakát érdekessége a Kétfarkú-lógó: a párt több képviselője is megerősítette, hogy azt bárki letöltheti a weboldalakról. Azt tagadták, hogy közük lenne a plakáthoz.

Camara-Bereczki a plakát miatt azt fontolgatja, hogy a rendőrséghez fog fordulni.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. november 16. 17:07
Egyébként tuti, hogy vagy ő maga, vagy ballib aktivisták tették ki provokatív céllal. Propagandában, lejáratásban baloldal 1919 óta mindig is jobb volt. :-)
néhai Ch.Pilot
2019. november 16. 17:05
Az MSZ(M)P hazudik, amikor azt mondja, hogy elítéli a rasszizmus minden formáját. Hiszen a magyargyűlöletet sohasem ítéli el, sőt, naponta műveli.
néhai Ch.Pilot
2019. november 16. 17:04
Olyan, hogy "afromagyar" nincs.
Aerion
2019. november 13. 16:26
Vicces plakát, kár, hogy amikor majd a majmok alkotják az önkormányzatok tagjainak abszolút többségét, ami a győztes kommunista politika egyenes következményhaladványa, már senki se fog nevetni a hasonló vicceken. Persze akkor majd inkább az lesz a vicces, hogy egy magyar szeretne a saját hazájában magyar képviselő lenni. Bár nem hinném, hogy ez a majmok szerint demokratikus lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!