Hivatalosan újranyitották a budapesti észt nagykövetséget

2018. november 23. 16:01

A magyarok nagyon értékelik, ha találnak valamit, amit 1918 századik évfordulóján meg lehet ünnepelni, és ilyen Észtország függetlensége – hangoztatta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

2018. november 23. 16:01

Hivatalosan újranyitották a budapesti észt nagykövetséget pénteken, az intézmény a II. kerületben, az Áldás utca 3. szám alatt működik. Az ünnepségen Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, hogy 1918 „nem igazán volt a magyar történelem csúcsa”, nem hozott túl sok örömet és ünnepelnivalót. Nehéz visszaemlékezni azokra az időkre – tette hozzá.

Ezért a magyarok nagyon értékelik, ha találnak valamit, amit 1918 századik évfordulóján meg lehet ünnepelni, és ilyen Észtország függetlensége – hangoztatta. Kristi Karelsohn budapesti észt nagykövet felidézte, hogy 2009-ben költöztek először az épületbe. Örömét fejezte ki amiatt, hogy miután az ingatlan négy évig üresen állt, újra élettel telt meg.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. november 23. 17:42
Jó ötlet, ezek szerint a forrás is megvan rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!