Bahreini konzuli ügynök: magánlátogatáson volt Orbán Ráhel

2016. augusztus 31. 11:08

„Magánlátogatás volt; kérem, forduljon az érintettekhez. Ez egy magánlátogatás volt, azon belül egy udvariassági vizittel” – közölte Garamvölgyi Balázs, Magyarország tiszteletbeli bahreini konzuli ügynöke az Index-szel Orbán Ráhel és férjének bahreini, hivatalosnak tűnő látogatása kapcsán.

2016. augusztus 31. 11:08

Bahreini hivatalos kormányzati honlapok szerint Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya és férje, Tiborcz István látogatást tettek 2015 őszén a Olaj- és Gázügyi Hatóság vezetőinél. 

A bahreini beszámoló szerint energetikai, gáz- és olajügyletekről tárgyaltak, illetve arról, hogyan lehetne szorosabbra fűzni Bahrein és Magyarország gazdasági együttműködését. 

Garamvölgyi Balázst, Magyarország tiszteletbeli bahreini konzuli ügynökét elérte az Index. A portálnak Garamvölgyi azt nyilatkozta: egy magánlátogatás történt, a sajtónak pedig az érintettekhez kellene fordulnia.

A konzuli ügynök a képek tanúsága szerint maga is ott volt a találkozón. Hogy miként került a találkozóra, az Indexnek azt mondta: „Nem emlékszem, tavaly szeptemberben volt már, tényleg nem emlékszem”.

Orbán Ráhel az ügy kapcsán közleményt adott ki. Eszerint „2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság”.

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2016. szeptember 01. 06:24
Két balliberális beszélget a romkocsmában,,, Hallottad a Bahreini ügyet?- Ja most hallottam. És az megvan, hogy Mészáros gázszerelő a gumicsónakból beszáll a csilliódolláros luxusjachtba?? Félmondatokból is értik egymást. :)
BőröndÖdön
2016. augusztus 31. 19:32
Tényleg hülyének néznek mindenkit...
áfonya
2016. augusztus 31. 18:48
Bahreinben hirtelen megváltoztatták az Orbán Ráhelről szóló cikket . http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/bahreinben-megvaltoztattak-az-orban-rahelrol-szolo-kozlemenyuket/exfnl9l
adam
2016. augusztus 31. 17:40
Valamiért lassan jobban utálják a gyűletzsidók, meg a még nem kámingáutolt gyűlöletzsidók (értsd Jobbik) Ráhelt, mint az apját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!