MNO: Újabb Simon-számlák kerülhettek elő

2014. március 30. 09:12

A Simon-ügyben a pénzügyi és nyomozó hatóságok olyan pénzintézeti dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, amelyek révén több újabb, Simon Gáborhoz tartozó bankszámlát tudtak azonosítani – értesült az MNO.

2014. március 30. 09:12

Az MNO arról ír: a nyomozók újabb pénzintézeti dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat foglaltak le a Simon-ügyben. Egy Simon Gábor nevére szóló salzburgi (Ausztria) számlán néhány naponta rendkívül nagy összegű, esetenként az egymillió eurót is elérő készpénzes be- és kifizetéseket regisztráltak, 2014 januárjában 60 millió forint körül járt a számla egyenlege.

Simon Gábor nevéhez több osztrák bankszámla is köthető – emlékeztet az MNO.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. március 30. 21:45
minden hír amit összesküvés elméletnek tituláltak a baloldalon simán bejött... az MSZP egy sok sok csápos polip-maffia Zusi megmondta ez rendszer működött mindig is ..
VerdbenekhyKeményFarkas
2014. március 30. 20:44
http://nepszava.hu/cikk/1015446-welsz/
states
2014. március 30. 13:10
Ha én egyszer kinyitom a számat... Salamon Béla poénja soha nem volt aktuálisabb, mint most. Ha pedig Simon kinyitja, akkor az MSZP megy a tepsibe, Kádár János után a munkásmozgalmi panteonba. Most már csak az a kérdés, hogy még a héten kinyitja, vagy csak utána. A végeredmény illetően tökmindegy.
states
2014. március 30. 12:51
Létezik még akkora marha, aki elhiszi, hogy milliós eurómozgások Simon maszekpénze? Simon beszélni fog, mert nem egy Zuschlág-korú szoci, és nem akarja élete hátra levő részét sitten tölteni. Az MSZP-nek megvannak számlálva a napjai. És ezeket a napokat Simon számolja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!