VS: Osztolykán sem indul a választáson

2014. január 22. 16:00

A VS.hu értesülései szerint az LMP-s Osztolykán Ágnes sem indul a 2014-es országgyűlési választáson, de a kampányt még végigcsinálja. Erről levélben tájékoztatta a párt vezetését. Vágó Gábor után egy másik ismert nevet veszít el így a párt.

2014. január 22. 16:00

Osztolykán Ágnes, az LMP országgyűlési képviselője nem indul a 2014-es parlamenti választásokon, erről levélben értesítette a párt vezetését – írja a VS.hu. Osztolykán új utakra szeretne lépni, de a választási kampányt még végigcsinálja – mondta a lapnak Szél Bernadett, az LMP társelnöke. A visszavonulás mögött szerinte semmilyen személyes ellentét nem húzódik meg.

Az LMP január 25-26-án dönt a végleges országos listáról. Ezen biztos nem lesz rajta Vágó Gábor és Osztolykán Ágnes, ugyanakkor egyéni választókerületben indul a párt színeiben a szekszárdi trafikügyekről szivárogtató, volt fideszes Hadházy Ákos és Nagy Bandó András humorista.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. január 22. 22:45
Eddig sem kellett volna.
thymian
2014. január 22. 22:43
Átlovagol áládárék MCP-jébe?
kjkj945
2014. január 22. 22:02
És mi is van a női kvótával???????
bispora
2014. január 22. 21:51
Ecce homo: "Jól tanult. A kis falusi iskola énekkarának vezetője – a tanárokkal karöltve – kezdte pedzegetni: latba vetné pesti kapcsolatait, hogy a kislány a fővárosba járjon gimnáziumba. Így került Ágnes rózsadombi elitsuliba. – Rajtam kívül szinte mindenki a második kerületben élt, mégsem volt fontos, honnan jöttem. Csak azon nevettek, ha azt mondtam: jösztök a büfébe? Idővel a tájszólás elkopott, a kezdetben beszedett kettesek, hármasok kifényesedtek. Ágnes az apja mentalitását örökölte. Ha nehézség jön, ahelyett hogy hátrálna, ötöt lép előre. Ráadásul a faluban akadtak ellendrukkerei, akik azt remélték, beletörik a bicskája a kis cigánylánynak. Hát csak azért se. Mire érettségire került a sor, a nagymama halálába belebetegedő édesanyja rokkantnyugdíjas lett, az édesapja idénymunkákból próbálta eltartani a családot. Ágnes pedig az ELTE jogi előkészítőjére járt. Ám az idősebb diákoktól megtudta, bár komoly a rosta, a neves jogászdinasztiák sarjai mégis könnyebben átcsúsznak rajta. Ő viszont biztosra akart menni, ezért inkább a miskolci egyetem jogi karára felvételizett. Két ponton múlt. De felajánlottak neki egy helyet az akkor induló politológián. Ahol sokadik generációs értelmiségi fiatalok váltották meg napról napra a világot."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!