Szavazatszámlálásra hívja a baloldaliakat Tóth Zoltán

2013. június 13. 12:54

Tóth Zoltán választási szakértő még fel is készítené azokat az önkénteseket, akik jövőre szavazatszámlálásra jelentkeznek.

2013. június 13. 12:54

Tóth Zoltán választási szakértő felhívást tett közzé, hogy erősítse a 2014-es választások baloldali önkéntes szavazatszámlálói körét. Még fel is készítené őket a feladatokra.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. június 15. 20:04
A willendorfi Venuszt ugyan ki faragra? Milyen volt a politikai véleménye, amikor még nem is volt politika? Számít é, hogy piramisok, görög szobrok alkotói, ős eposzok költői milyenrtja bűnnek, ha bármit árt más népnekpolitikai maggyőződést vallottak? Az emberiség közös kincsei ők, nem számít, hogyan viszonyultak az akkori hatalomhoz. Ám most Németországban nekimentek Luthernek,a Biblia németre fordítójának, a zseniális hittudósnak tehetséges zeneszerzőnek, nálunk meg Nyírőnek és Tormay Cscilnek, a legtehetségesebb magyar írónőnek, politikai meggondolásból. A vonatkozási pont melyhez mindent hozzá kell mérni, hogyan viszonyul valaki egy néphez, mely magát kivételesnek, választottnak tartja, népeket irtott ki, midőn országát elfoglalta,s nem tartja bűnnek, ha más népnek árthat. Tiszteljük e nép alkotásit, bármit írnak is a gojokról, semmi sértődés nincs bennünk - hasonló magatartásnak mi is örülnénk.
pepe79
2013. június 14. 13:14
Aztán minek? Az 1+1 bal és jobb oldalon is 2. Akárhogy is számolják bukta lesz belőle...
mary
2013. június 14. 12:26
Vigyázni kell nagyon ! Ezeknek a kommunistáknak kifinomult módszereik vannak arra hogy kell csalni .2002-ben már volt rá példa ezért nem engedték az ujraszámlálást.Ezek a patkányok a hatalomért ölni is képesek.
kispufi
2013. június 14. 10:42
ez az ember - meg ritkó meg szigeti - volt a hitelesobjektív választások európaiértelembensemlegesenpártatlan főtótumfaktuma. nem mintha ne lett volna sejthető, de jó tudni és látni, ki - és vélhetően merre-hogyan - igazgatták dolgainkat, még ha meghökkentő is látni, hogy a szög nem kibújik, de kiugrik a zsákból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!