Szanyi: Azon vagyunk, hogy semmilyen szankció ne érje Magyarországot

2013. március 22. 15:30

Az MSZP-s Szanyi Tibor szerint bár külföldről és belföldről nézve is aggodalomra okot adó állapotok uralkodnak Magyarországon a gazdaság- és a külpolitikát illetően, az ellenzéki párt „higgadtan és nyugodtan kezeli” a híreket és politikusai „nagyon azon vannak, hogy semmilyen szankció ne érje Magyarországot”.

2013. március 22. 15:30

Az MSZP elnökségének tagja pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, aggasztó az a kép, ami a nagyvilágból érkezik Magyarországról és az a kép is sötét, ami az országon belülről látszik. Úgy fogalmazott: az MSZP politikusai azon dolgoznak, hogy az esetleges szankciók mellett „a mindennapokat beárnyékoló apróbb hátrányok se következzenek be”, valamint azon, hogy „tartsák valamennyire a lelket az európai döntéshozókban”, mert legkésőbb 2014-ben az MSZP képes lesz átvenni a kormányzást.

Szanyi Tibor kiemelte: ebben a törekvésében az MSZP számít szövetségeseire is, valamint a kormány számára is segítséget nyújtanak, ha a kabineten „eluralkodik a józan ész”. Hozzátette, Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is azért utazott a közelmúltban Brüsszelbe, hogy „preventív módon” tegyen a Magyarországot esetlegesen érő hátrányok ellen.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CzudarMiska
2013. március 23. 09:41
Hazug,képmutató banda. Sajnálhatjuk,hogy az ún. rendszerváltás idején egy pofon sem csttant el.Ezeket ki kéne pofozni a közéletből a liberális elvtársaikkal együtt. No és egy mérsékelt vagyonelkobzás sem ártana!
hátakkor
2013. március 22. 19:24
Kapitánynak kormányon kellett volna vitézkednie..
Monkey4you
2013. március 22. 17:57
Szanyi! Jelentsd fel a kocsmárost, mert felvizelte a pálinkádat! Ez a vizes szar nem eléggé bontja fel az agyadat!!!
miloka
2013. március 22. 17:50
Úgy látom a választási szakértőjüknek felderengett, hogy nem jó irányba mennek a szockók. Most aztán hátramenetbe kapcsoltak. Csak ház mi nem felejtünk Szanyi és társai!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!