Tabajdi: Még nem zárult le az ET vizsgálata a magyar médiahelyzetről

2013. január 29. 21:24

Az MSZP Európai Parlamenti delegációjának vezetője szerint nem igaz, hogy lezárult volna az Európa Tanács vizsgálata a magyar médiahelyzetről.

2013. január 29. 21:24

Tabajdi Csaba az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Gyürk Andrásnak, a Fidesz EP-delegációja vezetőjének korábbi közlésére reagált, amelyben az állt, hogy sikeresen lezárult a párbeszéd az Orbán-kormány és az Európa Tanács között a magyar médiaszabályozásról.

Tabajdi Csaba szerint „szó sincsen arról, hogy minden rendben lenne; nemcsak az EP, hanem az Európai Bizottság is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyar médiaszabályozással szemben”. Hozzátette: „jó lenne, ha Gyürk András és a Fidesz EP-delegációja felhagyna annak a számtalanszor megbukott mantrának az ismételgetésével, miszerint itt valamiféle titokzatos baloldali összeesküvésről van szó”.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2013. február 02. 11:52
Hát ő már csak tudja, hisz a napokban adott be megint egy panaszos levelet, de a kócos asszony is fogalmaz egyet. Bár arra egy kicsit várni kell, mert ő egyelőre nem tudja, mi ellen tiltakozzon.
pikkpakk
2013. február 01. 20:03
akkor segítek ,h miért kell panasszal élnie jó ? pl: a drága"fidesz megtiltotta azt,h a választások előtt nem lehet a kereskedelmi tévékben politikai reklámot adni... ezt csak azért érdekes mert a magyarok 90-95%-a kereskedelmi tévéket nézi... érted ? vagy lerajzoljam ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!