Cséfalvay: Mindent megteszünk a hiánycél teljesítéséért

2012. október 25. 15:56

Az államtitkár szerint a magyar kormány által eddig bejelentett államháztartási konszolidációs intézkedések elégségesek lesznek a kitűzött hiánycélok teljesítéséhez.

2012. október 25. 15:56

Magyarország kész minden szükséges intézkedést megtenni annak érdekében, hogy kikerülhessen az Európai Unió 2004 óta tartó túlzottdeficit-eljárásának hatálya alól – mondta csütörtökön Londonban Cséfalvay Zoltán. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságstratégiáért felelős államtitkára a londoni magyar nagykövetségen pénzügyi elemzőknek tartott háttérbeszélgetést a magyar gazdaság és a költségvetés helyzetéről, illetve az európai gazdaság általános kérdéseiről.

Az államtitkár kijelentette: véleménye szerint a magyar kormány által eddig bejelentett államháztartási konszolidációs intézkedések elégségesek lesznek a kitűzött hiánycélok teljesítéséhez.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. október 25. 19:08
Csak így tovább!!! Ha beledöglünk is.
liberálzöld.
2012. október 25. 18:59
Mindent megteszünk a hiánycél teljesítéséért = addig szopatjuk a népet, amíg a zejunak jól esik. Mert ez a szabadságharc! Bizony! Mégpedig a győztes!
realista
2012. október 25. 18:43
Előre tovább a ceausescui úton! Fizetünk, ha beledöglünk is! Ceausescu is mindenáron csökkenteni akarta az államadósságot, belső fogyasztás minimalizálása, export mindenáron. A törlesztés sikerült, az eredmény ismert.
laci0011
2012. október 25. 18:40
Érdekes hogy hanyagolják ezt a posztot a jobber birkák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!