Kilenc hónap fogház az ex-rendőrfőkapitánynak

2010. november 23. 18:11

Nem jogerősen kilenc hónap fogházbüntetésre ítélték Berta Attila volt Tolna megyei és budapesti rendőrfőkapitányt. Berta még 2008-ban gázolt el egy idős nőt, aki a kórházban életét vesztette.

2010. november 23. 18:11

Nem jogerősen kilenc hónap fogházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Városi Bíróság a halálos balesetet okozó Berta Attila volt Tolna megyei és budapesti rendőrfőkapitányt. Emellett négy évre eltiltották a közúti járművezetéstől, és több mint félmillió forint perköltség megfizetésére kötelezték. A nyugalmazott rendőr tábornokot közúti baleset okozásának vétségében találták bűnösnek.

Berta Attila 2008. december 18-án este a szekszárdi Szent István téren gyalogátkelőhelyen gázolt el egy hatvanéves asszonyt. A nő a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. november 23. 19:08
Nem akarok veled kötekedni, de ismételten nem látok párhuzamot. Nem ismerem az elütés körülményeit, Te igen? Vannak olyan rosszul kivilágított zebrák, ha eléd lépnek, Isten legyen neked irgalmas. Buci meg tök részeg és narkós volt. Meghal e valaki, vagy nem? Sajnos szerencse kérdése. Azt én is gyomorforgatónak tartom, hogy Stohlt behívják egy nagy nézettségű (intakt vagyok) műsort vezetni, ami ugye további jelentős bevétel Kíváncsian várom az őítéletét.
drieno
2010. november 23. 18:31
egy életért 9 hónap? ráadásul gyalogátkelőhelyen? ráadásul egy idős nőt gázolt, aki valószínűleg nem döntött sebességrekordot a zebrán.... stohlt ezután meg fogják dicsérni, mert nem halt meg senki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!