Fitnesz á la MSZP

2010. február 04. 12:23

Komoly kihívóra akadt Schobert Norbi egy szocialista képviselő személyében.

2010. február 04. 12:23
A gyógytornász végzettségű Vidorné Szabó Györgyi egy sajátos videósorozatban mutatja be az egészséges élethez szükséges testmozgás mindennapi lehetőségeit. Az online megtekinthető sorozat egyik legfrissebb felvételen például a szocialista politikus bemutatja, hogy miként frissülhetünk fel néhány tornagyakorlattal iroda munkavégzés közben.
 
Vidorné Szabó Györgyi képviselő a szocialista választmány egyik delegáltja, korábban a XVI. kerületben szerzett egyéni mandátumot.
 
„Amikor meghallottuk Vidorné Szabó Györgyi elképzelését arról, mit tervez, azonnal döntöttünk, melléállunk. A szocialista országgyűlési képviselőnő most megmutatja, hogyan lehet fokozatosan új életet kezdeni, hogyan lehet kortól függetlenül vissza, vagy rászokni a mozgásra" - olvasható a szocialisták közösségi portálján. Vidorné elmondta: a sorozatnak további programjai is lesznek. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2010. február 04. 13:10
"hogyan lehet fokozatosan új életet kezdeni" Hát... azt bizony elhiszem, hogy manapság sok szocialista politikus gondolkodik el ezen. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!