Kemény Dénes a lemondásról: A csapat érdekei ezt kívánták

2012. szeptember 24. 14:33

Aranyozott sípot és vízilabdát kapott tizenhat éves munkája elismeréseképpen Kemény Dénes a róla elnevezett miskolci uszodában.

2012. szeptember 24. 14:33

Dr. Kemény Dénes, a férfi vízilabdacsapat eddigi kapitánya a róla elnevezett uszodában, a hírességek falának avatásakor lemondásáról az ATV híradójának azt mondta: nehéz volt a döntés, de meg kellett tennie, mert a csapat érdekei ezt kívánták. Kemény Dénes még nem tudja, folytatja-e a pályafutását vagy végleg visszavonul-e a sportágtól.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2012. szeptember 24. 18:47
Én is azt mondom, hogy más a közélet, és más a közhatalom. Közhatalmat gyakorlókról ne nevezzenek el életükben utcát, meg semmit. De sportolókról, vagy más közéleti nagyságokról? Nem értelmetlenség volna azt mondani, hogy életében senki ne kaphasson Nobel-díjat? Viszont aki életében Nobel-díjat kapott, az miért ne kaphatna életében egy utcát mondjuk a szülőfalujában? Stb. És miért kellene visszautasítani, ha a teljesítmény vitathatatlan? Nyilván az benne van a pakliban, hogy az illető nagyság élő lévén tesz vagy mond valami végképp vállalhatatlant. De akkor még mindig vissza lehet vonni a névadást. Azonban a kockázat mértéke egy hosszú pályafutás alapján belőhető.
Soma
2012. szeptember 24. 17:42
Hallottam a rádiónyilatkozatot. Jó lenne tudni, mi a valódi ok!
heep
2012. szeptember 24. 15:23
"kapitánya a róla elnevezett uszodában" Köszönjük a Kemény Dénesnek a sok örömöt amit szerzett nekünk. Viszont az számomra elég furcsa, hogy élő emberről neveznek el egy uszodát. A következő névadó egy utca esetleg egy város elnevezése lesz egy élő politikusról? Sztálingrád reloaded?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!