Ha békét akarsz, készülj a háborúra

2012. január 10. 11:29

Az utca emberének a véleményét kérdezte az Index a hadköteles férfiak összeírásáról. Többen jó ötletnek tartják, de van, aki szerint fölösleges.

2012. január 10. 11:29

Ismét összeírják a hadköteles férfiakat, erről kérdezte az Index az utca emberét. Többen a NATO-ra hivatkoztak, volt, aki szerint nincs külső veszélyforrás, ami indokolná a lépést. Mások szerint az elővigyázatosság és a felkészülés miatt jó ötlet, hiszen ha mégis történne valami, akkor már esélytelen reagálni és listákat készíteni. „Ha békét akarsz, készülj háborúra” – nyilatkozta az egyik megkérdezett.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ktibor
2012. január 10. 15:17
Ez mindent visz: "pont akkor voltam katona, amikor a horvátok át akartak kelni a szlovákokhoz, amikor volt a horvát-szlovák balhé" :D :D :D
Kosinva
2012. január 10. 15:15
Más államokban nem válogatnak nemek szerint ki a hadköteles, ez diszkrimináció.
Rózsaszín Párduc
2012. január 10. 13:23
Meddig tart a hadköteles kor???Meg tudjátok mondani? Remélem az 52 éves férjem már kinőtt belőle. Ha nem , nem baj, mert én akkor sem engedem őt el semmiféle háborúba, és tőlem jobban fél, mint bárki mástól, úgyhogy inkább marad. Tudom. :):):) De ha mégse nem, akkor inkább bezárom őt a ruhásszekrénybe.
asi
2012. január 10. 13:16
Kedves Emberek! Háborúra készülni, annyi, mint magatokat elpusztítani. Most, hogy éppen éltek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!