Teljes a dili!

2023. június 15. 16:10

Semmi sem változott a ‘90-es évek óta.

2023. június 15. 16:10
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Teljes a dili!

Ha nem tudjátok, a baloldal szerint miként festene egy magyarországi kulturális forradalom, jó Mao-féle módra – Demszky biztosan adna tanácsokat, amúgy is ráér egy ideje –, nézzétek meg az alábbi bejegyzést.

Nyilvánosan várnak elhatárolódást és bocsánatkérést, különben kollaboránsoknak minősítik őket.

Semmi sem változott a ‘90-es évek óta. mindig addig próbálják hevíteni a helyzetet, addig támadni, meghurcolni, amíg az illető megtörik, bízva abban, hogy akkor legalább nyugalmat kap kegyelemként, de utána sem változik semmi, csak már megtörten és magatehetetlenül ráncigálják körbe a mea culpázót, bízva abban, hogy ezzel a csöndes többséget elrettenthetik.

Soha nem változnak, ezt az egyet kell megérteni.

Soha nem kérünk bocsánatot,

soha nem hátrálunk meg,

soha nem mutatjuk magunkat gyengének.

Igen, kell hozzá gyakorlás és nem minden személyiségformának megy könnyen, de csak ez az egy fegyver létezik, ami 100 százalékosan sikeres. és ezt szerencsére mára rengetegen felismerték. egyszerűen meg kell érteni, hogy mindig küzdeni kell, megállás nélkül, mert nem hagynak más lehetőséget.”

***

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2023. június 16. 13:50
Na, Pressert is sikerült - végre - berángatni az árokba. Kár érte.
Akitlosz
2023. június 16. 00:21
"Semmi sem változott a 90-es évek óta." De igen. A dátum.
írmag
2023. június 15. 23:19
Komcsik, libsik, legalább próbáljátok megérteni, felfogni, nem kell a magatokénak vallanotok.
Namond
2023. június 15. 21:57
Tényleg; Teljes a dili! A monumentalista sport buzi és centrista monopólium építő Orbán szerint; Soha nem kérünk bocsánatot, soha nem hátrálunk meg, soha nem mutatjuk magunkat gyengének, soha nem valljuk be hibáinkat. Soha nem változnak a plurális libsi-bolsik, velük mindig egyet kell megérteni. Igen, kell hozzá gyakorlás és nem minden személyiségformának megy könnyen, kivéve ha valaki gyerekkora óta képmutató, sumákoló hazug, mint Orbán a nemzetmegvezető, a nemzet Vicc-e.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!