Ez valójában korunk felnőtt társadalmáról és civilizációnk állapotáról mutat nekünk tükröt

2023. május 19. 22:34

Szerintem senki nem szeretne ilyen sorsot nemhogy a saját, de más gyermekének sem!

2023. május 19. 22:34
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Úgy gondolom, abban is minden józan ember egyet kellene értsen, hogy mégiscsak az az emberi kiteljesedés legtermészetesebb és az élet továbbadását szolgáló útja, ha egy fiú és egy lány köti össze az életét, amit aztán tovább is ad.

Azt hiszem, szülőként – legyünk bármennyire is nyitottak – ezt kívánnánk saját gyermekeinknek.

Aki azonban egy meg nem szilárdult, képlékeny gyermek-identitásra rázúdít egy, a popkultúra által kifejezetten trendinek és szexinek csomagolt, szexualitással kapcsolatos színes menüsort, melyből bárki kedvére mazsolázhat és közben még különlegesen védett és ünnepelt személynek is érezheti magát, az a tűzzel játszik. A gyerekek a nyugati civilizációban ma úgy nőnek fel, hogy azt látják, értékesebb, érdekesebb ember az, aki magát LMBTQ-nak mondja, hiszen érte bulizva felvonulnak minden fővárosban, fellobogózzák a közintézményeket és kedvükért minden nagy márka legyártja különleges portékáját sőt, el is lehet bújni egy ilyen betűszó mögé, ahol bizonyos értelemben nem ér a neve annak, aki azt magára ölti. Mindez odavezet, hogy meredeken szökik fel a már nem heteroszexuális és billegő nemi identitású gyerekek száma és sokasodnak a rettenetes nemváltó procedúrák áldozatai.

Gyerekek tömege próbálja ki heccből vagy valós problémái elől való menekülésből ezt az utat, például, hogy milyen egy azonos neművel a szex, amihez a felnőttek (politikusok, pedagógusok, pszichológusok és nemegyszer maguk a szülők is) tanácstalanul vagy megfélemlítve tapsikolnak, ahelyett, hogy érdemi segítséget kínálnának. És ha többségük talán nem is válik LMBTQ személlyé (a valódi érintetteket is mennyire eltárgyiasító, emberi méltóságukat lealacsonyító kifejezés ez, mintha az ember a szexuális jegyeitől lenne csak ember!) később, olyan kitörölhetetlen emlékeket szerez, amelyek lehet, hogy képtelenné teszik majd egy normális kapcsolatra, az élet továbbadásra vagy a jó szülői minták nyújtására.

Szerintem senki nem szeretne ilyen sorsot nemhogy a saját, de más gyermekének sem!

Floridában épp most hoztak egy, a magyarhoz hasonló gyermekvédelmi törvényt, mert felismerték, hogy milyen tömeges károkozás zajlik a gyerekek ellen. Nálunk – amit jogszabályi úton lehetséges – próbál ebből a trendből visszafogni a józan többség.

Egyébként pedig sajnálatos és végtelenül szomorú, hogy ilyen, mesterségesen a gyerekekre zúdított problémák miatt kell jogszabályokat alkotni – ez valójában korunk felnőtt társadalmáról és civilizációnk állapotáról mutat nekünk tükröt.”

***

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 23. 07:13
Jól van Zsuzska,felmondtad az eheti neres hazugságot,mehetsz a kasszába!
pemete jakab
2023. május 20. 21:47
"mégiscsak az az emberi kiteljesedés legtermészetesebb és az élet továbbadását szolgáló útja, ha egy fiú és egy lány köti össze az életét, amit aztán tovább is ad." Valóban ez lenne az emberi kiteljesedés? Mert erre az állatvilágban is van példa.
csulak
2023. május 20. 18:12
az EUt degeneraltak, korruptak es idiotak vezetik, onnan jo az elmult 20 evben meg nem jott, es nem is fog jonni !
Nemkellnév
2023. május 20. 13:42
Jó írás. Nekem az olvasása közben az a gondolat ugrott be, hogy nem szabad elvesztenünk a jogot arra, hogy nevén nevezzük a gyereket! Ne hazudjunk magunknak igazságot, legfőképpen ne valóságot! A környezetünk, a tapasztalatunk a legjobb útmutató ahhoz, hogy mi az élet. Az internet által az ember tönkretette az értéket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!