A rendszerváltás utáni demokráciát egy esetben gyalázták meg

2023. április 14. 14:36

Ott éppen Gyurcsány Ferenc volt az elkövető, aki Őszödön beismerte, hogy átverték a magyar embereket.

2023. április 14. 14:36
null
Hollik István
Facebook

„Gyurcsány Ferenc ma ismét klaviatúrát ragadott és lelkes, kommunista hévvel rögtön ellenségének nevezett több mint 3 millió magyar embert, akiknek »bűne« mindössze az, hogy egy szabad választáson mertek a kormánypártokra szavazni.

A dollárbaloldal főnöke azt is írja, hogy letértünk a rendszerváltás óta követett útról. Gyurcsánnyal szemben szerintem ez nem most, hanem 2006-ben történt meg. A rendszerváltás utáni demokráciát ugyanis egy esetben gyalázták meg. Ráadásul előre megfontoltan, piti hatalomvágyból. Ott éppen Gyurcsány Ferenc volt az elkövető, aki Őszödön beismerte, hogy átverték a magyar embereket és hazugsággal nyertek választást. Azaz kilőtték nem csak az ellene tüntetők, de a demokrácia legfontosabb intézményének, a szabad választásoknak a szemét is.

Azt is állítja Gyurcsány, hogy a magyar politikának mindig igazodnia kell a Nyugathoz. Szerinte csak abban lehet vita, hogy az német, francia vagy brit orientációjú legyen. Itt is van egy lényegi különbség közöttünk: szerintünk a magyar politika csak magyar orientációjú lehet!

Ez utóbbinak ráadásul most nagy jelentősége is van: aki az igazodási pontot háborús időben valahol külföldön keresi, az szélvész gyorsasággal képes belerángatni Magyarországot a háborúba.

Egy hazafi legalábbis így gondolkodik. Gyurcsány ismét bizonyította, hogy ő nem az.”

***

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2023. április 15. 13:42
Uraim, Gyurcsány megtisztíthatatlan, nektek is a mocskával együtt kell szemlélnetek még a rajongásotokhoz is.
Doromb13
2023. április 15. 11:38
17 éve nem fáradtok bele,hogy az Őszödi beszéd alapján ítélkezzetek és karaktergyilkoljatok-ti békepártiak- Gyurcsány ellen.Kétségtelen,ez a beszéd őszinte volt,igazi szembenézés az elkövetett hibákkal! Ilyet a Fidesztől soha nem fogunk hallani! Pedig a gyomrom fordul fel minden alkalommal,ha a TV1 adására kapcsolok véletlenül,mert az az érzésem,hogy ani ott elhangzik ,abból egy szó sem igaz.Folyamatos a hazugság-cunami,és mindezt komolykodó,keresztényies,álszent köntösbe öltöztetve prezentálják. Még egyszer: ha Gyurcsányt egy beszéde alapján próbáljátok folyamatosan kivégezni,akkor az Úr és a Nép előtt rátok milyen büntetés vár szörnyű tetteitekért,ti "jó keresztények"?
LancelotDuLac
2023. április 15. 09:02
fosol hollik Gyurcsitól? XDDDDDDDDDDDDD pisi kaki peluci
ozdiszatir
2023. április 15. 08:50
Ez az egy lett beismerve,...eddig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!