A neves izraeli professzor elismerő szavakat írt Orbán Viktor politikájáról

2023. február 10. 18:10

A legújabb bejegyzésében ezt írta a magyar miniszterelnökről: „Neki köszönhetően Magyarország Magyarország maradt, és már nem minden bevándorló országa.”

2023. február 10. 18:10
null

Mordechai Kedar tájékoztatásul közölte, hogy Magyarország miniszterelnöke megmentette a hazáját a bevándorlási hullámtól. Éppen azoktól, amelyek elárasztották „Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Belgiumot, Hollandiát, Svédországot és az Egyesült Királyságot, ellehetetlenítve az európaiak életét ezekben az országokban.”

A Bar-Ilan egyetem professzora szerint lehet, hogy sokan nem kedvelik Orbán Viktort, de ő

megmentette a hazáját attól, hogy a nyugat-európai államok sorsára jusson.

Hozzátette: „Neki köszönhetően Magyarország Magyarország maradt, és már nem minden bevándorló országa.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. február 11. 14:36
A brüsszeli elit csillaga zuhanóban van.Itt az ideje.Már unom ursulát meg a bandáját.Az egész ballib érát.Európa kiárusítóit.Mindegy,csak jöjjön a lovetta böröndben.Mennyi lehet egy kajmán-szigeti számlán?Rohadt banda!Csodálom Orbán Viktort.Hogy lehet ilyen keselyűkkel szembe szállni??Nem kéne már előrehozott választásokat tartani brüsszelben?Ami rohad már alapjaiban.
istvanpeter
2023. február 11. 09:51
Ez a migránsellenesség a Bizottság és Ursula részéről a közelgő EP választásokra való tekintettel, csupán egy színjáték.
Türelem
2023. február 10. 20:25
Sokaknak fáj a valóság......Izrael tudja, hogy mi a történelmi küldetése......
Lajoss
2023. február 10. 20:04
Átjáróház az ország,a kutya nem akar itt maradni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!