A Fidesz megversenyezteti a zsákfaluban élőket és Mészáros Lőrincet

2022. november 01. 16:39

Az ország tehetségeket fog elveszíteni!

2022. november 01. 16:39
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A Fidesz megversenyezteti a zsákfaluban élőket és Mészáros Lőrincet! Ha nem adja meg az állam az esélyt a lent lévőknek és nem próbálja meg kiküszöbölni az egyenlőtlenségeket, akkor az ország tehetségeket fog elveszíteni!”

Nyitókép: KlikkTV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendesember
2022. november 02. 11:47
Huba, ezt te sem gondolod komolyan. Legalább akkora belfékség mint a brazil ügyed.
Házam Hazája
2022. november 01. 21:31
A fajtáidat viheted magaddal. Az ürgeöntés jó szórakozás, amikor 13 vadászkutya áll "vigyázzba"!
Búvár Kund
2022. november 01. 21:04
Amúgy nem is értem a fővárosi nagyemberek szervezetei minek vitték vidékre a könyvvelésüket, hisz ott az emberek buták, tudatlanok és még internet sincsen!!!! B-)))
Búvár Kund
2022. november 01. 21:01
"megversenyezteti" Azt hogy kell? Rengeteg sporteseményt láttam már életemben, és közgazdaságtant is tanultam pár évet, de egyik területről sem ismerős ez a szó. A "fent" és "lent" duma sajnos ismerős.. Legnagyobb sajnálatomra már a médiákban is mindennapos lett a főváros vidék viszonylatban. De hogy egy ogy képviselö is használja, az már gyalázat! Falusiként kikérem magamnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!