Balhézni akarnak a választás napján

2022. március 31. 10:08

Csalást kiáltani, megfélemlíteni, a sajtójukat odarendelni.

2022. március 31. 10:08
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„A múlt heti showban beszéltem arról, hogy az ellenzék által a szavazókörökbe delegált szavazatszámlálók nagy valószínűséggel semmi mást nem akarnak majd, csak balhézni. Mondvacsinált »ügyeket« generálni, a szavazás felfüggesztését követelni, csalást kiáltani, megfélemlíteni, a sajtójukat odarendelni, hogy aztán majd az EBESZ idetelepített becstelen ügynökei mindezt jelentésekbe foglalva kijelenthessék: a magyarországi választások nem voltak szabadok.

Ha már egyszer képtelenek győzni, legalább ennyit elérjenek ezek a mocskos gazemberek.

Ezen kijelentésemre reagált aztán a Szarvas Koppány Bendegúz nevű nyomorult kis senki, aki arról lett híres öt percre, hogy szeretett volna jobbosokat akasztani. Itt van, mit delirált ez a gyáva kis f_sz: (link a kommentek között)

Majd kisvártatva előkerült egy hangfelvétel, amelyen egy jobbikos gazember arról értekezik, miszerint a választásokra olyan embert kell delegálniuk a bizottságba, aki »képes lesz végig balhézni az egész napot«.”

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. április 01. 06:13
ITT VAN AZ EGÉSZ SZAR EBESZ BRANCS, A BŐRÖNDJÜKBEN 6 NYELVEN KÉSZ ITÉLETEKKEL--TERMÉSZETESEN HOGY CSALUNK MINT A VIZFOLYÁS--OSZT' CSAK HÓÓNAPUTÁN LESZ A VÁLASZTÁS. ELMENNEK EZEK A JÓ KÚÚÚRVAANNYUK HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA!!!
Wotan
2022. március 31. 16:16
Kedves BZS . és ez újdonság a Fidesznek? ha igen mi fenét csináltak az elmúlt hetekben?
Quelle957
2022. március 31. 16:02
Szavazzon,akire szavazna a külhoni magyar, de, ha a DK-ra, akkor megérdemli, hogy égjen, mert Gyurcsány csótány mindent megtett a kettős állampolgárság ellen, tehát aki bedől neki....Bocsi csótányok, nem akartalak benneteket megsérteni. Smajli, smajli, szmajli
olajfa1
2022. március 31. 15:44
A CIONISTA "LIBBANCSOK" mindig mindenért és mindennek az ellenkezője miatt is BALHÉZNAK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!