Szerintem az ember akkor is szavazhat a Kutyapártra, ha rosszul érzi magát

2021. november 02. 17:37

A többi esetben biztosan rosszul leszel a szavazatod eredményétől.

2021. november 02. 17:37
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Bödőcs Tibor a Magyar Hang – A Túlélő Magazin legutóbbi számában azt mondja: »A Kétfarkú Kutya Párton kívül kire voksolhatok úgy, hogy ne érezzem rosszul magam?«

„Szerintem az ember akkor is szavazhat a Kutyapártra, ha rosszul érzi magát, mert, mondjuk, elrontotta a gyomrát vagy kovidos. A többi szavazat esetében nem az a kérdés, hogy rosszul érzed-e magad szavazáskor, hanem hogy biztosan rosszul leszel a szavazatod eredményétől.”

Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banya05
2021. november 03. 21:21
"Kinevezne autonóm, tehetséges embereket egy-egy terület élére..." "Nem hazudhatsz függetlenséget!"
Harangláb
2021. november 03. 08:59
"Kinevezne autonóm, tehetséges embereket egy-egy terület élére..." Igen, igaza van a Hontnak, ez egy visszatérő baromság, olyan mint a szakértői kormány, mítosza... Sajnos, az emberek egy része annyira nem érti azt, hogy mit jelent a kormányzás, hogy simán bekajolja ezeket a lózungokat.
Anonymtalan
2021. november 03. 06:38
Büdőcs csak hozta a formáját.
sorivo4
2021. november 03. 01:43
Én a tisztelt kérdezőnek azt javasolnám, hogy most ezt a választást hagyja ki és várja meg a biztos szavazók ítéletét, vagy inkább menjen el szavazni és ne szavazzon senkire. Az is egyfajta szavazat, amit azt jelenti, hogy kapjátok be mind. Akik az ország jövőjével szórakoztok. És mindenképpen írja rá, hogy "Hülye buzik!".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!