Európa fekszik a ravatalon (1. rész)

2021. június 30. 07:48

A moral insanityk közösségei úgy döntöttek, hogy szavazóbázist importálnak maguknak.

2021. június 30. 07:48
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A woke-világ, a progresszívek, a haladók soha nem tanultak meg élni. Nem volt hozzá sem tehetségük, sem képességük, sem pedig bátorságuk. Így aztán képtelenek elfogadni a halált. Ezért marad nekik élet helyett az »önmegvalósítás«, a forradalom, a nem az vagyok, aminek születtem képtelensége – a haláltól pedig annyira rettegnek, hogy Camus nácikról írt szavai rájuk is tökéletesen illenek: Ezek az őrültek képesek lettek volna elpusztítani az egész világot, hogy ha már ők nem élhetnek örökké, ne élje túl őket semmi sem.

Amúgy pedig: szelfizgetek, tehát vagyok. Ez maradt. És a bánatos, szomorú, örömtelen pillanatok egymásra rakosgatása, a hülyék vigyorával keretezve. Igen, a hülyék orcáján szivárványszínű nyál csorog. S ahogy Camus írta: Általában szeretik az emberiséget, hogy ne kelljen külön-külön szeretni az embereket. Különösen azokat, akik mást merészelnek gondolni. Ez az ő demokráciájuk, ennyi az ő szabadságuk.

S mi a cinikus, moral insanity politika e mögött?

A magát baloldalinak, liberálisnak (egy lósz…rt, mama!) becézgető semmi szép lassan elveszítette szavazóit. A munkásosztály a normalitás utolsó évtizedeiben (60-as, ­70-es, 80-as évek) betagozódott a középosztályba, s ma már jórészt jobbra szavaz. Őrzi emlékét a prosperitás évtizedeinek, a »boldog békeidőknek«, a jóléti társadalom felvirágzásának. Tegyük plasztikussá: ez a fekete-erdei klinika világa, ha emlékeznek még. Takaros »eneszká« városkák, ápolt gyep, tisztaság, ömlik le a muskátli a házak erkélyei­ről, halkan brummognak a Mercedesek és a BMW-k, mindenki fehér, mindenki németül beszél, s a legnagyobb konfliktusok akörül forognak, hogy akkor most a professzor jóképű fia melyik nővérkét fogja elcsábítani. Nahát…

Ez a világ odalett, s a baloldal hagyományos szavazói szintúgy.

Ezért a moral insanityk politikai közösségei úgy döntöttek szerte Nyugaton, hogy szavazóbázist importálnak maguknak. Ez a tömeges migráció végső értelme és eredője, ez van leöntve a »humanizmus«, az »európai értékek« meg a jóemberkedés mázával (egy lósz…rt, mama! 2.0).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mexivtad
2021. július 01. 13:37
Van ahol szarul csinálják de legalább a szándék jó. És van ahol jól csinálják, de a szándék rossz, aljas! Lehet választani! :-)
alkaloidablog
2021. június 30. 11:38
Téves helyzetértékelés! 1.) Az ügyesen felvillantott kép, a "fekete-erdei klinika" jó, de ez a világa önmagát emésztette fel. A demográfiai krízis okozta helyzet visszafordíthatatlan. Nem egyszerűen szavazókat, hanem "embereket" importálnak maguknak. 2.) A valódi cél egy megfiatalított, "új nép" létrehozása. Egy vegyes rasszú, kevert, a korábbi európai nemzetek helyébe lépő, amerikanizált lakosság megteremtése. A demográfiai kényszer és az új woke ideológia találkozott egymással. 3.) Ismert jelenség, hogy a nyugat-európai nőknek van elsősorban igénye a délről jött, férfias, mediterrán, sőt fekete férfiakra. A vegyes párok mindenütt megjelentek. Ők fogják megszülni az "új népet". És mivel a migránsok közt aránytalanul sok a fiatal férfi és sok a vegyes kapcsolat, a fiatal európai férfiak hoppon maradnak. Ezért elsősorban nekik szól a szivárványos propaganda ha nem jut nő, b..zuljatok egymással gyerekek, harsogja a Nagy Testvér.
MayorAnna
2021. június 30. 11:05
Bayer! - ne csinálj úgy, mintha itt nálunk nem menne ugyanaz a babusgatás a cigány szavazókkal, mint kinn a kannibálokkal. Ha nem így lenne, mire föl az elszabadult cigányterror az országban?! Erről írj egy flekket Bayer!
írmag
2021. június 30. 10:25
Mindenek mellett, amiről szó esik, ez a mai álfélangol fogalmi meggondolások bújtatják a valóságot is. A sok magasröptű haladó tudományos igénytelensége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!