Aki ma Tóth Csabát gyanúsítja, az Karácsony Gergelyt is gyanúsítja

2021. május 14. 09:54

Vissza az ólba, csahos kutyák! Csak nem a Fidesz pénzel titeket is?!

2021. május 14. 09:54
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A Partizánban Gulyás Márton kőkemény kérdésekkel izzasztotta meg Zugló szocialista országgyűlési képviselőjét, Tóth Csabát, akit az ellenzéki közvélemény jelentős része olyan ügyekkel hoz összefüggésbe, mint a szocialista önkormányzati képviselő, Sápi Attila eltűnése, az egykori kerületi polgármester, Karácsony Gergely halálos megfenyegetése és a Fidesz-MSZP parkolási panama zuglói kivitelezése.

Tóth Csabáról azonban le lehet szállni, hisz az ő tisztességéért maga Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely vállal garanciát. Aki Tóth Csabát a fenti ügyekkel vádolja, az egyben azt is állítja, hogy mindezek az akkori zuglói polgármester, Karácsony Gergely hallgatólagos hozzájárulásával zajlottak, és hogy az MSZP mélyen konszenzuális lélegeztetőgépe mind a mai napig hazudik Tóth Csaba érdekében. Aki ma Tóth Csabát gyanúsítja, az Karácsony Gergelyt is gyanúsítja – aki pedig Karácsony Gergelyt gyanúsítja, az nem demokrata. Mégiscsak a demokratikus oldal örökös miniszterelnök-jelöltjéről van szó! Vissza az ólba, csahos kutyák! Csak nem a Fidesz pénzel titeket is?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beflower56
2021. május 14. 23:55
Csahos kutya?Puzsér felismerte magát a tükörben!
vinyó57
2021. május 14. 23:47
A fletó ráküldte a verbális verőlegénnyé avanzsált Puzsit a nagyon magas nagyon vékony nyelvzseni Gerire , mert útban van a DK-s bolgár orszarvú győzelme előtt..... mert csak egy maradhat... hozd a kávét....
Pitypangocska
2021. május 14. 20:39
Puzsér jó, nagyon jó, de még nem jött rá, hogy rossz oldalon áll. Akkor válik igazán bölccsé, amikor erre rádöbben. ( Mondjuk esetében óriási naivitásra vall, hogy képes Márki-Zay-t sztárolni. )
aaa1
2021. május 14. 17:15
Egy valami biztos. Gulyás Márton zoknija elárasztotta kékkel az egész stúdiót, sőt még a Tóth Csabát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!