Választási félpercesek

2020. november 05. 12:35

Mi itt, valahol Európában ahhoz vagyunk szokva, hogy már a szavazás előtt tudjuk az eredményt.

2020. november 05. 12:35
Hont András
Hont András
Facebook

„Tisztelt amerikai választási szervek! Én csak egy tényezőre hívnám föl becses figyelmüket: sem Donald Trump, sem Joe Biden nem fiatalember. Úgyhogy szerintem nem árt, ha igyekeznek.

Ahogy ezt a választási mizériát elnézem, fogadjunk, hogy ezek egy közbeszerzési tendert sem tudnának rendesen lebonyolítani. Na, ugye.

Idestova 24 órája várjuk, hogy Nevadából, azon belül is Las Vegasból befussanak a végleges eredmények. Az a kérésem, hogy vegyék úgy, mintha a póker vagy a rulett nyereményeit kéne összesíteni. Gyerünk, biztos menni fog.

Pálffy Ilona mondott már valamit? Ja, nyugdíjba ment. Akkor ez a baj.

Kedves amerikaiak, ne csináljátok már ezt velünk! Mi itt, valahol Európában ahhoz vagyunk szokva, hogy már a szavazás előtt tudjuk az eredményt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. november 06. 08:56
Csak engem zavar, hogy a ballib média meg az USA elnökválasztásról is szelektíven, a fele igazságot elhallgatva tudósít?
AKissLaci
2020. november 06. 07:21
Persze, Andris, ti tudjátok. Aztán megérkeznek a valós eredmények, amit nehéz összeegyeztetni a ti "tudásotokkal". Ilyenkor jön "ez a sok bunkó paraszt" a haverjaidtól.
néhai Ch.Pilot
2020. november 06. 00:04
"Mi itt, valahol Európában ahhoz vagyunk szokva, hogy már a szavazás előtt tudjuk az eredményt." Dear Mr. Alan Hont! Miért kell 1990 előtti példákat felhozni 2020-ban?
3957
2020. november 05. 22:30
Kedves Hont Úr, maga egy nagyon egysíkú újságíró, vagy hogy hívják az ilyen újságírást gyakorló jelenséget függetlenobjektívul? Gondolja csak meg, boldog, elégedett ember lehet máshol, ahol az ön értékrendje szerinti életet élheti, és nem kell Orbán miatt ilyen drámai szorongásban leledzenie. Ön egy okos, tájékozott ember, biztosan tudja, hol létezik az önnek kielégítő elégedettséget adó világa. Na, tessék odamenni. Remélem, nem azt írtam ezzel, hogy a búsba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!