A Fidesz legfőbb politikája a korrupció – ismét tematikus parlamenti napot tart az LMP

2017. december 11. 12:56

Az elmúlt 7 évben a kormány intézményesítette a mindent átható és fojtogató korrupciót.

2017. december 11. 12:56
LMP
Közlemény

„Az LMP álláspontja szerint az elmúlt 7 évben a kormány intézményesítette a mindent átható és fojtogató korrupciót. Szél Bernadett vezetésével az LMP szembesíti a Fideszt a bűneivel és bemutatja a párt által javasolt megoldásokat. 

A Fidesz-kormány saját bevallása szerint is a korrupciót tartja a legfőbb politikájának. Ez a rendszerszintű lopás megmutatkozik többek között az EU-s pénzek kiszivattyúzásában, a paksi hitelben, letelepedési kötvény üzletekben, magánnyugdíj-pénztárak lenyúlásában, a nemzeti vagyon kijátszásában, a közpénz jellegének elvesztésben. 

Az LMP álláspontja szerint a korrupció aláássa minden társadalom morális rendjét: ott ahol az illetéktelen előnyszerzés normává szilárdul, a polgárok joggal gondolhatják, hogy semmi nem az, aminek látszik. Nem meglepő tehát, hogy az Eurobarométer friss kutatása szerint a magyar lakosság 86 százaléka világosan látja, hogy az országban gond a mindent átszövő korrupció. 

Szél Bernadett vezetésével a parlament mai ülésnapján az LMP szembesíti a Fideszt a bűneivel, továbbá bemutatjuk azt a 11 pontos antikorrupciós javaslat-csomagunkat, amely igazolja: az LMP-nek lesz először korrupciómentes kormánya.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. december 11. 23:56
Az LMP ma tematikus napot tart. Érted: ma-te-ma-ti-kus napot (hahaha)! Röpködnek a számok: ennyit lopott a Fidesz, annyit lopott a Fidesz. :-)
Harangláb
2017. december 11. 22:34
Nyomjátok csak gyerekeim ezerrel!...Egy a fontos, hogy egyéniben ne álljatok össze a komcsikkal...Jó lesz ez így...:)
KötőDániell
2017. december 11. 21:54
Könyiörgöm valaki jelentse már fel a kormá yt korrupciò gyanujával. Annyi mindenért pereskednek legalább legyen már valami. Csak nehogy ugy jarjanak mint a Feriek akik feljelentettek OV-t az adohivatalnal. De sak az derult ki hogy az adohivatal tartozott neki tobb mint 100 ezer forinttal. Pedig akkor a Fletoek kormanyoztak!
Peter8811
2017. december 11. 18:17
Ki mondja ezeket a Werber?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!