Menjetek a francba, NOmentum!

2017. augusztus 31. 07:15

Azon kívül, hogy lenyomtátok az olimpiát, túl sok mindent nem mutattatok föl.

2017. augusztus 31. 07:15
Nagy Bandó András
24.hu

„Azon kívül, hogy lenyomtátok az olimpiát, túl sok mindent nem mutattatok föl.

Vannak jól hangzó mondatok, interjúkban nyilatkozott reményt keltő válaszok, de ezeken kívül semmi. Fekete-Győr állandó címlapkép, néha már úgy éreztem, »nyomják Krahácsot!«, ehhez képest semmi igazi jövőkép. Küldöttgyűlésetek döntést hozott: nem álltok szóba egyetlen ellenzéki párttal sem. Együttműködés és összehangolt jelöltállítás nem jöhet szóba, minden egyéni körzetben lesz jelöltetek, ami jól hangzik. De tényleg nem volt köztetek egyetlen matekos sem, aki elmagyarázza nektek, hogy egyetlen jelöltetek sem jut be a parlamentbe?

Persze, mindegyiküknek jó elszívó hatása lesz, ez jó és nemes cél: aprózzuk el magunkat, hogy véletlenül se legyen szikra esélyünk se a naggyal, azaz a hatalmassal szemben! Ha az volt a célotok, hogy a jövőt tervezgessétek, jó ötlet, de ahhoz miért kell nektek elindulni a választásokon? Golyófogónak? Még azzal is többet segítetek, ha négy évig kívül maradtok, nemcsak a parlamenten, hanem kívül a választási küzdelmeken is.

Akit egyetlen cél vezérel, jelesül, hogy »Ő« képviselő lehessen, és négy éven keresztül ott üldögéljen az adott bérért, az nem több mint megélhetési politikus. Aki ennél többre vágyik, az már valaki. Valaki, aki akár a saját karrierjét is föláldozza azért, hogy az ellenzékből létrehozható egyszezonos közösség, egy választási szövetség megcsinálhassa azt, amiről minden ellenzéki alakulat dumál: megtörténhessen a kormányváltás, azaz Orbánék leváltása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. augusztus 31. 15:54
Nagy B. András is elmehet a francba a momo-val (az lmp-vel, stb.) együtt.
Pikkelő
2017. augusztus 31. 14:58
Kérdés, hogy egy váltópártot hány ciklus alatt lehet felépíteni, egy, de lehet két ciklus is kevés ehhez. Építkeznek.
Szvidrigajlov
2017. augusztus 31. 13:56
Egy keresetlevelet készítünk elő, amelyben 5 millióra perlem a Momentumot, lévén dél-pesti ingatlantulajdonosként a befektetéseimet leértékelték a Nolimpia kampánnyal. Nálunk az igazságszolgáltatásban a kapanyél is elsülhet. ld. még Tocsik, vagy Kulcsár első, meg másodfokon. Akkor miért ne? Aggódjanak picit mi lesz az eljárás vége. Ezek a köcsögök az apjuk faszával meg a sajátjukkal veregessék a csalánt, ne az enyémmel. Fegyőr pedig ne jöjjön szembe sehol, mert köszönés nélkül torkon ütöm. Én nem az origo újságírója vagyok, és nem vagyok sem humoromnál, sem kedélyemnél, ha meglátom. Nem mellesleg a nolimpia kampánnyal kapcsolatban meg kellene kérdezni az aláíró 200 ezer gyökeret, hogy most több pénzük van-e, mint mikor még pályáztunk. Vagy hogy Mészárosnak van-e kevesebb. Mire írt alá ez a sok fascalapeus? Igazi hülye mind, aki egy Fegyőr bármilyen megnyilvánulására ad. A negatív Wassermannom pici mintája is többet ér, mint Fegyőr és bandája emberi valója úgy együtt, ahogy vannak.
Mich
2017. augusztus 31. 13:08
" NOmentum!" +1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!