ablonczyk (migransposzt)

2015. október 10. 08:49

Ez az orszag valahogy sohasem tudott megbirkozni a kozepszerunel tehetsegtelenebb, de rendkivul ambiciozus es moralisan gyakorlatilag ertekelhetetlen emberekkel, roviden, az ablonczykkal.

2015. október 10. 08:49
Elek Gábor
Örülünk, Vincent?

„Az ifju ablonczy (nem a tortenesz, aki azert szinten kinevezodott valaminek , de legalabb... szoval legalabb) orbanista ujsagiro, klasszikus heti valaszos bergyilkos, akit emberek tonkretetelere szoktak leginkabb felhasznalni, a rezsim ideologiai folyoiratanak a Kommentarnak lett a foszerkesztoje. Minden rezsimnek szuksege van Parteletre, raadasul a publikacios listakon is jol mutat.

Az ifju ablonczy eppen azt magyarazza el (Migráció és Európa: nekünk Mohács kell? − Migráció és mi XXX. – a Szerk.), hogy mi migransok, olyanok vagyunk, mint az ottoman hadak. Nem allitom, hogy nincsenek velunk problemak, marmint velunk migransokkal, de azert mindennek van hatara. Persze csak viccelek, nincs itt semminek sem hatara. Kurvaanyank van, takarodjunk vissza a sivatagba - mondja az Otos szamu partnyalonc - ablonczy csak jumurdzsakoz egyet, mert o finom ember.

(...)

Ez az orszag valahogy sohasem tudott megbirkozni a kozepszerunel tehetsegtelenebb, de rendkivul ambiciozus es moralisan gyakorlatilag ertekelhetetlen emberekkel, roviden, az ablonczykkal. Az egesz libsi-konzi szart azert talaltak ki, hogy legyen ezeknek az ablonczyknak egy palya (igen vannak liberalis ablonczyk, csak most nem olyan jo nekik), ahol ok a janik. Ahol semmit sem kell csinalni, csak az ideologiai vonalat orizni.  

(...)

A migransra, erre itten, aki nem hasznal ekezetet, neha furan neznek, hogy megis hogyan van ez a magyarize, mert tenyleg iszonyuan kinosak tudunk lenni, marmint az egesz csomag. A migrans megvonja a vallat, felnez a papirkaibol, nagyon sohajt, de azert alapvetoen pont leszarja. Nem, nem fog a migrans az ablonczyk miatt szegyenkezni, mert egy kis magyarorszaga azert meg megmaradt a migransnak, affele dugimagyarorszag, fiok melyen, amibol le lehet csippenteni egy darabkat, aztan ovatosan vissza lehet csomagolni a sztaniolba. Meg van belole valamennyi, es ha az ember beoszto, meg sokaig marad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2015. október 12. 09:06
Itt az ékes példa, hogy a migráns nem illeszkedik be az őt befogadó társadalomba.Idegenségét átadja a gyerekének és így megy ez tovább. Az ilyeneknek Amerika ( észak-dél)lenne az igazi otthonuk, ott szinte mindenki bevándorló.
Wikus Van De Merwe
2015. október 11. 20:46
A kis cenzor megint örjöng? Szerintem a legnagyobb hiba a belterjes kis blogjából idézgetni. Alig találni már valakit,akit nem tiltott még ki. Csak kedvenc felszopói maradtak,és tartja is őket,mert szüksége van rájuk,ha már nőt nem talál magának ez a balfasz.
lajkakutyus
2015. október 11. 19:42
Van ám itt demokrácia, ha már az elekek és hasonszőrű kártékony élőlények elmondhatják beteges és primitív gondolataikat. Sajnos van az emberiségnek is legalja, ezeket hívják elekeknek.
Necoure Yamakee
2015. október 11. 18:45
Mekk elek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!