Fölösleges levélféle rögeszmés idegenrajongókhoz

2015. július 20. 10:23

Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében.

2015. július 20. 10:23
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Jobbegyenes

„A valóság azonban sohasem érdekelt titeket. Helyette – ki elmeorvosért kiáltó rögeszméitől hajtva, ki megfeketedett magyargyűlölettől fűtve – mindent megtesztek azért, hogy a magyarságnak, Magyarországnak ártsatok.

Ezért akarjátok megtagadni tőlünk az önvédelem alapvető jogát. Ezért hörögtök, vicsorogtok, visítoztok eszelősen belpesti komfortzónátokból most épp az idegenáradat megállítása ellen. Hogy hogyan élnek, mit éreznek, mit gondolnak a végek rettegésben élő magyarjai, akikre »Allah akbár!« csatakiáltással ront rá az idegen csőcselék, titeket ugyanúgy nem érdekel, ahogy a cigányügyben sem voltatok soha kíváncsiak a valóságra.

Ezért nincsenek illúzióim veletek kapcsolatban. Mégis felhívom a figyelmeteket valamire. Naponta ezrével áradnak az idegenek Magyarországra. A pontos adatok megtekinthetők a rendőrség honlapján. Átlagoljatok, és szorozzátok be háromszázhatvanöttel.

Segítek: ennyi nap van egy esztendőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. július 20. 20:10
"Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. " A patkányok ilyenek
lajkakutyus
2015. július 20. 19:51
A balliberális söpredék az ország szemete. Ugy is kell bánni velük, mint a szeméttel szokás.
slomovicz
2015. július 20. 19:05
Megint egy pontos fogalmazás.- arról a ma már kis támogatottságú Söpredékről akik "Liberálisnak nevezik magukat. : "A valóság azonban sohasem érdekelt titeket. Helyette – ki elmeorvosért kiáltó rögeszméitől hajtva, ki megfeketedett magyar gyűlölettől fűtve – mindent megtesztek azért, hogy a magyarságnak, Magyarországnak ártsatok." Igen. van megoldás - Ki kell cserélni ezeket a ballib ganéjokat néhány intelligens, egyetemet végzett Szíriai orvosra, meg mérnökre. Ezeket az "ellenzéknek" nevezett szarkupacot pedig kivágni Szíriába. Úgy , Hogy a lábuk se érje a földet. :-)
kálmi
2015. július 20. 17:53
Csak tudnám mit remélnek ezek álnok, hazug magyar gyűlölők. Miért gondolják, ha elözönlik az országot az iszlamisták mennyivel lesz nekik jobb? Bármilyen környéken laknak, megfogják találni őket akiknek nem a kedvencei se a szabadelvű népség, sem a homoszexuálisok, sem a zsidók, sem a keresztények. Miben bíznak?Tényleg szeretnék belelátni a fejükbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!