Ki küldte Gulyás Mártont?

2014. július 17. 12:38

Nincs többé kedvem nevetni azon, hogy az agent provocateur végre megkapta, amit megérdemelt.

2014. július 17. 12:38
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
MNO

Rakjuk össze a mozaik kockáit! Gyurcsány cinikus vigyorral azt a Pásztor Albertet javasolja Miskolcon polgármesterjelöltnek, akiről pontosan tudja, hogy a cigányokról tett korábbi kijelentései miatt, amiket akkoriban maga is kemény szavakkal elítélt, óriási feszültséget kelt azon a baloldalon, ahol mindenki az összefogásban reménykedik. Lépéskényszerbe kerül rögtön mindenki, el kell dönteni, támogatják-e a szerintük »cigányozó« egykori rendőrkapitányt, vagy kitartanak kissé dohos, íróasztalnál fogant elveik mellett. Első esetben elismerik Gyurcsány radikális-pragmatikus politikájának elsődlegességét, második esetben lemondanak számtalan baloldali szavazóról, hiszen időközben kiderült, hogy még a Klubrádió hallgatóinak többsége is úgy véli, igenis van »cigánybűnözés«. Mindkét esetben Gyurcsány jön ki jól a buliból. Ki is tör a balhé, a nyilatkozatháború kellős közepén megtartják az »Ellenállás napját«, ahol a kétféle nézet fizikailag is összecsap. Cipolla elégedetten konstatálja, hogy pártjának kemény magja a legkisebb provokációra is elveszti emberi tartását, a módszer tehát működik. Legközelebb úgy kell csinálni, hogy a felhergelt jobbosok üssenek először. A provokátor nem kap ki nagyon, már aznap röhög az egészen, viszont azt a látszatot lehet kelteni, mintha nem egy brancs lennének. Még a legfőbb szövetségest is meg lehet vádolni azzal, ő küldte a kötekedőt. Felületes szemlélő azt hihetné, szegény független Gulyás Márton, miután többször megúszta a jobbosok nem létező agresszióját, a baloldaltól kénytelen verést elszenvedni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2014. július 18. 09:30
gajdics te avos vegleny! remelem hamarosan te is megkapod azt majd vkitol ami jar neked!
Apáczai
2014. július 17. 18:22
Nincs többé kedvem nevetni azon, hogy az agent provocateur végre megkapta, amit megérdemelt. Holnap majd arról írnak a hamburgi meg nb. aacheni (Konrád fészke) lapok, hogy a FIDESZ CÖF-ösei szétverték a békés tüntetőket. :))))))
mary
2014. július 17. 17:59
Igen, jó volt nézni hogy ezt a köcsögöt ütik verik az intelligens DK -sok. Ez az ő szavazótábora csak rájuk kell nézni.Óbudán már ránézésből fel lehet ismerni ezt a sok szerelmes vénasszonyt, és a levitézlett munkásőr aktivistákat.Komolyan mondom hogy félelmetes.
GV0917
2014. július 17. 17:46
Ez a hülye Gulyás bevallotta, hogy provokálni akarta a DK-s közönséget. Annak elfogadása miatt, hogy a rasszizmus semmilyen formájában nem kívánatos!Nem lehet egyszerre DEMOKRATA és RASSZISTA is egy és ugyan az az ember.Valahogy úgy mint az újságárus '52-ben a Nyugatinál: Esti hírlap, Szabad nép, Népszava, Ludas a Matyi!- Mire elkezdték ütni a kihívott ÁVH-sok. Miután jól helyben hagyták, kérdi tőle egy vasutas, hülye maga ember, miért csinálta ezt? Ja, ezt? Hát le akartam tesztelni az új peron felügyelőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!