Félmillióan már nyergeltek

2014. február 17. 10:52

Néhányan többet pislogva a kelleténél aggodalmuknak adtak hangot, nem volt-e túl kemény Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorral az évértékelő beszédben.

2014. február 17. 10:52
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

Jó lenne végre befogadni, Orbán Viktor csak ebből ért - ha ugyan ért valamiből. Ha pedig a félelemben tartott választópolgár itt-ott, ahol még lehet, ilyen jelzőkkel illeti Magyarország tönkretevőjét, miért ne visszhangozhatná ezt Orbán ádáz politikai ellenfele, korábbi legyőzője.

Orbánnal muszáj keménynek lenni. Az egyrészt-másrészt fogalmazás, a »jóllehet«, »mindazonáltal«, »ámbátor« típusú mondatok egy kampányban végképp érdektelenek. Orbán Viktor lezúzta a demokráciát, tönkre tette a gazdaságot, éket vert a családok közé, a szegényt szegényebbé, a gazdagot gazdagabbá tette. Mit kellene mondani? Hogy nem kormányzott tökéletesen, de a hajónk révbe ér? Azt kéne mondani, hogy jobban élünk, mint négy éve, miközben rosszabbul?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2014. február 18. 00:52
Zsolt, kézben tudod még tartani az Orbán pincsiét, mert úgy látom nagyon elszabadult ám. Össze vissza ugat. Szájkosarat kéne már tenni a pofájára a kis ölebnek.
pkarcsi
2014. február 17. 17:41
Zsótika!Már megint véded azt az idegbajos Fletó fönöködet.Igaz is, hisz te vagy a szoba wc hordozója.Rá se tegyél,ugyis mentek a lecsóba,te meg mehetsz vissza az alja atv-beK.Olgica szomjoltó vizespoharát hurcolni.
tóth mária
2014. február 17. 16:11
Gyf proli, a stílusa is az, és az is marad!
balbako_
2014. február 17. 16:00
És hányan nyergeltek vissza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!