Késői vacsora

2011. május 27. 08:17

A balassagyarmati fórumon két és fél óra után azt kértem a jelenlévőktől, hogy engedjenek el, mert haza kell menni főzni a gyerekeimre.

2011. május 27. 08:17
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem főznél valami meleget? – kérdezte Tamás este tíz után két napja, amikor hazaértem Edelényből. Jaj, ne most – mondtam neki némi lelkiismeret furdalással, de megígértem, hogy másnap főzök valamit. Tekintse jutalomnak, tettem hozzá, mert fekvőgipszét végre járóra cserélik, ezzel kicsit könnyebb lesz az élet.

Tegnap Balassagyarmaton voltam, hosszú fórumon, de két és fél óra után azt kértem a jelenlévőktől, hogy engedjenek el, mert nekem haza kell menni főzni a gyerekeimre, hiszen Klára még mindig külföldön van.

Még délután felhívtam Tamást, hogy mit is enne. Némi vacillálás után a csirkés fusilli mellett döntött, receptjét pár hete már postoltam itt a facebookon.  Így történt, hogy este kilenckor főzni kezdtem, és alig múlt fél tíz, mire készen voltunk. Hát így lett késő esti vacsoránk ötünknek, három gyerkőcnek, Bálint kedvesének és nekem tegnap este. (A fusilli készülő szószáról készült képet mindjárt feltöltöm.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kippa
2011. május 27. 13:44
nem is rossz indok ott hagyni egy elfuserált fórumot :-) Elsüthető három hét múlva újra, de akkor mást főzzél :-)
miertnememlekszem
2011. május 27. 13:21
tekintve a szerző vagyoni helyzetét rendelhettek volna egy tonna kaviárt pl. kamionnal. nem valami hiteles ez a sztori. vagy legalábbis így, hogy kiteszi a facebook-ra nem.
bookmark
2011. május 27. 11:50
Hogy ne szakadjon meg a szivem. A kedves nejed mivel foglalkozik este ha te fozol? Es az anyos? Jaj, de olcso szoveg. Es a cseledek minek vannak nalatok, azert hogy a parducokrol lemossak a potyoket?
elfelejtette
2011. május 27. 11:47
Gyurcsány Ferenc ért a főzéshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!