Egy emberként pattant talpra az Anfield közönsége Szoboszlai passza után (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 08:26

Újra villant a magyar klasszis.

2024. augusztus 13. 08:26
null

Nyitókép: Youtube

Ahogy írtuk, a Liverpool először lépett pályára hazai pályáján, az Anfield Roadon az új vezetőedző, Arne Slot irányításával, az ellenfél a Sevilla volt az „utolsó” felkészülési meccsen a Premier League jövő heti rajtja előtt. A magyar játékos korábban a Betis ellen betalált, most a másik sevillai csapat, a hétszeres Európa liga-győztes Sevilla FC ellen gólpasszt adott Luís Diaznak, ezzel 3-0-ra alakítva az állást.

A mérkőzés végül 4-1-es Liverpool-sikerrel zárult. 

Szoboszlai végigjátszotta a találkozót, gólpassza mellett két helyzetet alakított ki, dinamikusan mozgott,

 az Európa-bajnokságon észrevehető sérülése már a múlté.

Az alábbi videó a Liverpool FC Youtube-csatornájáról 

„közelről”, átélhetően mutatja be klasszisunk elegáns megoldását és a közönség reakcióját.

Íme, 7:10-től érdemes nézni:


 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2024. augusztus 13. 21:51
méltóságos kacsoh uram, kérlek alássan! A valós problámákkal kéne foglalkozni. PL: vonatközlekedés csődje. Vízrendszer és gátak fejetlensége az alföldön. bali zozó által futtatot magyargyűlölő intézményvezetők sikkasztásai. OV-párti vezetésű városokban nem fizetik ki a vasárnapi pótlékot az állami és önkormányzati alkalmazottaknak, és ezt a m.ügyi hivatalok nem hajlandók kivizsgálni, pedig tudnak mindenről,stb,stb,stb........... Kurvűra észhez kéne tárni a 2026-os Fidesz győzelem érdekében. méltóságos kacsoh uram, kérlek alássan! Ha így folytatlják a fideszes politikusok, firkászok, elemzők, akkor sajnos kurva nagy baj lesz 2026-ban. Jön az aberrált magyipetya, mert baromi primitív az őt lejárató fideszes kampány.Amiben persze igaza van a Fidesznek ,csakhogy azzal nem lesz mp népszerűlen hogy bulizik, nőzik, A valós aberrált énjét és kapcsolatrendszerét kéne bemutatnotok közérthetően.
galancza-2
2024. augusztus 13. 21:38
méltóságos mandis szerkesztő és tulaj uraim kérlek alássan! Menjetek a kurv@ anyátokba az ilyen címekkel. Nagyon bírom Szoboszlait, jó játékosnak tartom,,de sajnos ma még közel sem világsztár.Ez tavasszal az angol bajnokságban,majd a nyári eb-én egyértelművé vált. Lehet belőle valódi világsztár,remélem lesz is, de a mandi aberrált aljassággal túlsztárolja Szoboszlait.És ezen kívül is rengeteg az ocsmány,hazug ,aljas cím és fogalmazás. Napról napra sajnos egyre rongyabbá, szennyesebbé, gennyesebé válik a mandi! És eközben tragikus módon jön fel a magyipetya féle patkányellenzék.Mert sajnos igenis jön. Bármennyire is tagadjátok ezt mandis műmagyar patkányok.Sajnos napról napra növekszik az elégedetlenség a Fidesszel szemben,aminek sokesetben alapja is van.Ha a Fidesz nem tér észhez akkor sajnos nem lehetetlen a bukás 2026-ban méltóságos mandis szerkeztő és tulaj uraim, kérlek alássan! Nem szégyellitek magatokat? Az a baj hogy nem, sőt büszkék is vagytok a szellemi-lelki silányságotokra!
deniel
2024. augusztus 13. 18:35
nem hittek a szemüknek azért ugrottak fel sok hűhó semmiért...
Bi Tang Tomee
2024. augusztus 13. 17:23 Szerkesztve
A poszt címe az is lehetett volna, hogy: „Szoboszlai passza után még a nap is lement…” (Pont ugyanannyira igaz lett volna, mint a mostani)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!