Rendesen beültette a hintába Szoboszlait klubtársa a Magyarország-Hollandia meccsen – a végén azért bocsánatot kért (VIDEÓ)

2024. október 13. 21:11

Egymás elleni meccsen nincs barátság.

2024. október 13. 21:11
Hungary's midfielder #10 Dominik Szoboszlai sits on the pitch during the UEFA Nations League, League A Group A3 football match Hungary vs the Netherlands, at the Puskas Arena in Budapest on October 11, 2024.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlennel véget ért, hollandok elleni NL-mérkőzése minden bizonnyal nem csak Marco Rossi, hanem Szoboszlai Dominik számára is különleges volt. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának ugyanis a pályán három klubtársával, Virgil van Dijkkel, Cody Gakpóval és Ryan Gravenbercchel is meg kellett küzdenie. És hiába küzdenek hétről-hétre együtt a Premier League-ben és a BL-ben, az egymás elleni meccsen nincs barátság. 

Ezt meg is mutatta a 2024-2025-ös idényben eddig nagyon jó Ryan Gravenberch, aki talán a legjobban ismeri Szoboszlai játékát, hiszen óriási összhangban játszanak együtt a Liverpool középpályáján minden meccsen. Talán ezért is volt képes egy szöglet után egy olyan csellel lefordulni a magyar labdarúgóról, hogy az pár pillanatig azt sem tudta, merre lehet a labda. Szép mozdulat volt, a The Empire of The Kop nevű szurkolói oldal szerkesztőinek annyira tetszett, hogy azt írták, az ilyesmit be kellene tiltani. 

Szóval – ahogy a grundon mondják – Gravenberch „elküldte borért” Szoboszlait. A legjobbakkal is megesik az ilyesmi, és biztos, hogy a magyar játékos visszadja majd egy edzésen. 

Íme a jelenet!

Ezt is ajánljuk a témában

 Persze Szoboszlait sem kellett félteni, de ezen a mérkőzésen inkább a védekezésből vette ki a részét. Egyszer éppen Gravenberch mellől tisztázott egy ollózó mozdulattal – a holland pedig kicsi talán durván érkezett, és oldalba kapta az éppen a levegőben lévő magyar csapattársát – ez valószínűleg nem esett jól. 

A holland középpályás becsületére legyen mondva, meccs után bocsánatot kért a keménységért, és az alábbi videó alapján úgy tűnik, megbeszélték a dolgot, és Szoboszlai egyáltalán nem haragudott meg érte. 

Persze amennyiben a magyar labdarúgó megsérül, valószínűleg más lett volna a képlet, de legalábbis a Liverpool vezetőségétől megkapta volna a magáét érte Gravenberch, tehát jobban teszi, ha kicsit óvatosabban játszik a magyarok ellen. Liverpoolban egyébként  nagyon örülnek Virgil van Dijk piros lapjának, mert a csapatkapitány így nem játszik a következő válogatott meccsen. Ez a klub szempontjából szuper, hiszen egyrészt többet pihenhet, másrészt biztosan nem fog megsérülni – plédául egy ilyen helyzetben.  

Ez volt az a jelenet, amiért Gravenberch valószínűleg bocsánatot kért:

Hungary v Netherlands - UEFA Nations League 2024/25 League A Group A3
Kép: Marcel van Dorst / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

Kép: Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP

 

Kép: Kisbenedek Attila / AFP)


Szoboszlai a meccsen persze másik két csapattársával, Cody Gakpóval és Virgil van Dijkkel is beszélgetett egyet – mint a mellékelt képes beszámolókon látszik, igen jókedvűen üdvözölték egymást a Liverpool labdarúgói. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. október 13. 22:00
Csúf lett volna, ha szétrúgják egymást. De szerencsére profik voltak.
sexykitty-5000110
2024. október 13. 21:16
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­x­i­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!