Ilyet hallott már? Túl drága a magyar védő a Manchester Unitednek!

2024. október 28. 07:10

Vajon ki lesz a befutó?

2024. október 28. 07:10
null

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

Fabrizio Romano, a legnépszerűbb transzferguru szerint jelenleg a Chelsea nem érdeklődik Kerkez Milos iránt, a Manchester United pedig túl drágának tartja őt – számolt be a csakfoci.hu. Korábban a Mandineren is írtunk róla, hogy sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund és a Liverpool is élénken figyeli a Bournemouth magyar balhátvédjét, azonban a Chelsea és a Manchester United is kemény rivális lehetett volna az átigazolási versenyfutásban. A brit CaughtOffside-nak nyilatkozó Fabrizio elárulta, hogy a londoni kékek jelenleg nem üldözik Kerkezt, a Manchester Unitednél pedig túl drágának tartja őt, ami örvendetes hír lehet a Liverpool és Dortmund-hívek számára.

A Chelsea részéről most nincs semmiféle kapcsolatfelvétel, ahogy hallottam, már csak azért is, mert Marc Cucurella és Renato Veiga is jó passzban van. Ugyancsak Kerkez volt az egyik opció a Manchester United számára még a nyári átigazolási időszakban, de akkor túl drágának tartották őt” 

fogalmazott a piaci ügyekben igencsak jártas sportújságíró. 

Ezek alapján aligha lesz a Chelsea vagy épp a Manchester United labdarúgója Kerkez, akit a Transfermarkt jelenleg 20 millió euróra taksál, azonban feltételezhető, hogy a légiósért a Bournemouth ennél jóval magasabb összeget kér.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2024. október 28. 10:08
A jelenlegi erősen középszerű MU az idióta kopasz edzővel nem vonzó feltörekvő játékosoknak. Már nem hülye senki, hogy áron alul adja magát nekik, merthogy akkor micsoda csapatba kerül. Hol van már a dicső múlt. Érdekes, hogy egy jobban szereplő csapatból drágállnak egy ritkaságnak számító PL szintű balbekk játékost. Talán a most 14. helyezett MU nézzen szét a második ligában.
Camael
2024. október 28. 08:29
a Liverpoolba jól illeszkedne a stílusa, de nem kell erölködni, nagyon jó helyen van a jelenlegi csapatában
Upuaut
2024. október 28. 08:04
Nem túl drága, hanem nem ér meg nekik annyit.
kuponkaroly
2024. október 28. 07:43
Most komolyan...milyen cím ez már megint? Miért nem lehet olyan címet adni egy cikknek, ami fedi a valóságot? Ez így félrevezető. Amúgy ki írta ezt a cikket? Miért nem túntetik fel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!