Így tört be Cristiano Ronaldo Lionel Messihez a mesterséges intelligencia szerint (VIDEÓ)

2024. október 28. 13:51

Valaki nagyon vicces kedvében volt, videót csinált arról, ahogy a portugál világklasszis ellopja a vb-trófeát.

2024. október 28. 13:51
Cristiano Ronaldo

Nyitókép: Ibrahim Ezzat/NurPhoto via AFP

 

Talán nem felelőtlenség kijelenteni azt, hogy Cristiano Ronaldo világbajnok már nem lesz. A zseniális portugál futballista rengeteg díjat, címet nyert pályafutása során, de vb-címet nem, és már 39 éves, így elég kicsit az esélye erre. A napokban a Troll Football tett közzé egy viccnek szánt videót, amelyben Cristiano Ronaldo az éjszaka közepén beoson Lionel Messi házába, és ellopja tőle a 2022-es katari vb-n nyert világbajnoki trófeát. Azonban a mesterséges intelligencia által készített videóban a Messi vezette rendőrség gyorsan kézre keríti az ötszörös aranylabdás betörőt, akit személyesen az amerikai rendőrnek öltözött 37 éves argentin világklasszis tartóztat le. 

A felvétel végén Ronaldo megtörten, bilincsel a kezén ül a rendőrautóban.

Bizonyára kevesen emlékeznek rá, de 2007-ben, ha csak pár másodpercig, Cristiano Ronaldo valóban elvitt egy trófeát argentin riválisától, ugyanis a FIFA év játékosa gálán véletlenül a második helyezettek járó ezüst kupát vette át, amely valójában a Barcelona sztárját illette meg, hiszen a portugál csupán a harmadik helyen végzett – írja a goal.com. Persze végül Messi és Ronaldo trófeát cserélt, így helyreállt a rend: az argentiné lett a másodiknak, míg a portugálé a harmadik helyezettnek járó díj.

Ami viszont nem vicc, hogy Cristiano Ronaldo a napokban az egyik orosz cégben lett részvényes. 

Ahogy azt a Mandiner is megírta, a portugál sztár a Bioniq nevű egészségügyi vállalatba vásárolta be magát. A szaúdi Al-Nasszr labdarúgója már 2022 óta nagykövete a cégnek, amelynek a termékeit is használja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 28. 16:02
🥰🥰🥰
llnnhegyi
2024. október 28. 15:00
Inkább arra vagyok kíváncsi,hogy Messi fantasztikus karrierjét befutja-e Yamal,a Barcelona új,17 éves sztárja. Láttam focizni, hihetetlen cselei vannak, rugóereje, célzásai mesteriek. Mintha egy picit lustább lenne....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!